Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az gond ha randinál kiderül hogy nem szeretne az illető a későbbiekbe se gyereket?
Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 19:54
1/23 próbálokkedveslenni válasza:
Lesz akinek probléma és lesz olyan is, aki örül neki, mert ő sem szeretne.
Ilyen dolgot viszont nem szabad eltitkolni, mert ezt joga van tudni a másik félnek. Hisz ha ő akar és te nem, akkor csak az időtöket pazaroljátok egymással.
2/23 anonim válasza:
Ha az adott lány is hasonlóan vélekedik akkor nyilván nem olyan nagy gond. A kérdés csak, hogy ezt milyen formában tálalja a srác.
3/23 anonim válasza:
Nálam csak előny lenne. Bár az oka azért nem mindegy.
4/23 anonim válasza:
Őszinte leszek, sok buta picha el fog hajtani, akiknek más elképzelésük sincs a jövőben, mint szaporodni. De úgyis fogsz találni normális nőt, csak legyél türelmes. Arra vigyázz, hogy nehogy átverjenek, azaz hogy titokban reménykedik majd, hogy megváltozol, aztán olyan 5-10 év kapcsolat után "elfelejti" bevenni a gyógyszert.
6/23 anonim válasza:
Nalam nem gond mivel én nem szeretnek szülni , nem vagyom gyerekre
N24
7/23 anonim válasza:
Nem volt soha gond. Èn sem vàgyom rà. A férjemmel nem is tervezünk. Kettesben jobb nekünk:). 32/N
8/23 anonim válasza:
Nekem nem volt gond, nem szeretnék gyereket.
38/N
9/23 anonim válasza:
#4 miért p*csa egy olyan nő, aki családorientált, és a gyerekerie meg a férjére szeretné fordítani az összes figyelmét, és nem akar karriert építeni 35 éves koráig mint a nyugati feministák? De most komolyan. Ettől ő buta p*csa. Ilyen felfogást..
Amúgy nekem baj lenne, mert én szeretnék gyereket egyetem után, de mint ahogy mondták, valaki nem vágyik rá. Jobb tisztázni ezt az elején.
10/23 anonim válasza:
irkáltak ám a nárcisztikus önző nők, mit nekem gyerek, csak saját magam... legyen facebook, bulizzunk ejjel nappal, ha vmi galiba van, majd keresünk mást... :) szerintem a biblián át, az atyaúristenig mindenhol az (volt) egy kapcsolat lényege, hogy legyen gyümölcse, de ez a gyümölcs úgy látom már az ember saját önzősége... Anyukátok is így gondolta volt akkor most mi lenne? Nem értem én ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!