Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon egy férfi eltudna úgy fogadni hogy én még szűz vagyok 27 évesen?
Rosszul tetted fel a kérdésd!
Elfogadni egy szimpla matekfeladat eredményét szokás, vagy egy gépzsírban sült burgonyaszirmot, ha megkínálnak vele...
Ha te eleve úgy írod le magad, mint valami kéretlen dolgot, amit először el kell fogadtatni valakivel, akkor persze hogy nem fogsz könnyen párt találni.
Itt nem az a lényeg, hogy szűz vagy, azt mindenki leszarja, hanem hogy belül te frusztrált vagy emiatt és ez kisugárzik.
Szeresd önmagad! Az sokat lendít majd rajtad! Ha egy férfi szeretni fog, az úgyis önmagadért fog szeretni, én legalábbis úgy képzelem el, hogyha egyszer beleszeretek egy lányba, akkor eleve úgy fogom szeretni, ahogy van és nem ilyen hülyeségeket fogok benne nézni, hogy most szűz e még vagy sem.
Ez alapján önzők, és bunkók. :) De mondjuk ha szemtől szembe megmondják, hogy mi bajuk veled, akkor az még kínosabb lenne, és még bunkóbbak lennének. Meg tudnád, hogy mi volt a baja, de akkor még azt is mondhatnád, hogy még meg is alázott...
Amúgy én ismerek egy kb 35 körüli nőt, akivel beszélgettem is egyszer, nagyon csinos volt, nagyon kedves, de valahogy annyira nem volt közös az érdeklődési körünk, hogy kb semmiről nem tudtunk beszélgetni, és inkább nem is folytattuk. Semmi baj nem volt vele, csak neki talán egy hasonlót kell találnia, mert amúgy egy tök normális, igényes, művelt nő, szóval valaki nagyon jól fog majd járni... :) De annak meg nem lett volna értelme, hogy csak a külső miatt legyen valami..
27 eves szuzlanyt nem lehet elfogadni.
Nem azert mert szuz vagy, hanem mert nagyon sok problemad lehet ha meg nem voltal senkivel, es kinek ke egy problemahalmaz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!