Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon egy férfi eltudna úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon egy férfi eltudna úgy fogadni hogy én még szűz vagyok 27 évesen?

Figyelt kérdés
27 éves nőként egyre inkább úgy érzem, hogy senki sem tudna elfogadni úgy hogy még szűz vagyok, hiába nem vagyok csúnya. Ahogy telik az idő emiatt frusztráltabb vagyok, mert szégyellem magam.
2018. aug. 21. 21:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
27%
Ne csináld már! Szexelni szerelem nélkül is lehet! Hogy bírtad eddig? Amúgy meg biztosan nem hátrány. Én 19 éves voltam, nem találtam pasit magamnak, ezért megbeszéltem egy idősebb pasival chat-en, hogy lenne-e kedve szexelgetni velem. Illetve inkább ő fűzött meg, de sokat köszönhetek neki, mert rettenetes gyáva voltam ismerkedni. :-)
2018. aug. 21. 21:12
 12/28 anonim ***** válasza:
25%
Kifejtenéd, hogy miben nyilvánult meg, hogy bunkó? Így önmagában nem reális, hogy egy férfi passzióból bunkó legyen...
2018. aug. 21. 21:13
 13/28 anonim ***** válasza:
68%
Attól, hogy megd.gatod magad fűvel-fával nem leszel boldogabb.
2018. aug. 21. 21:13
 14/28 anonim ***** válasza:
68%
Én is szűz vagyok 27 éves létemre és most alakulóban van valami egy pasival de nem tudom hogy mondjam el neki a dolgot, kicsit én is gáznak érzem.
2018. aug. 21. 21:17
 15/28 A kérdező kommentje:
Akárkivel csak úgy nem akarok lefeküdni. Nekem kell a bizalom, már csak azért is mert nem akarok nemi bajt sem elkapni. Aki csak azt nézi hogy neki mi a jó, vagy csak egy pár találka után eltűnik, akkor ők nem bunkók?
2018. aug. 21. 21:18
 16/28 anonim ***** válasza:
93%

Rosszul tetted fel a kérdésd!

Elfogadni egy szimpla matekfeladat eredményét szokás, vagy egy gépzsírban sült burgonyaszirmot, ha megkínálnak vele...

Ha te eleve úgy írod le magad, mint valami kéretlen dolgot, amit először el kell fogadtatni valakivel, akkor persze hogy nem fogsz könnyen párt találni.

Itt nem az a lényeg, hogy szűz vagy, azt mindenki leszarja, hanem hogy belül te frusztrált vagy emiatt és ez kisugárzik.

Szeresd önmagad! Az sokat lendít majd rajtad! Ha egy férfi szeretni fog, az úgyis önmagadért fog szeretni, én legalábbis úgy képzelem el, hogyha egyszer beleszeretek egy lányba, akkor eleve úgy fogom szeretni, ahogy van és nem ilyen hülyeségeket fogok benne nézni, hogy most szűz e még vagy sem.

2018. aug. 21. 21:22
 17/28 anonim ***** válasza:
50%
Én nagyon örülnék egy ilyen barátnőnek. (36F)
2018. aug. 21. 21:26
 18/28 anonim ***** válasza:
39%

Ez alapján önzők, és bunkók. :) De mondjuk ha szemtől szembe megmondják, hogy mi bajuk veled, akkor az még kínosabb lenne, és még bunkóbbak lennének. Meg tudnád, hogy mi volt a baja, de akkor még azt is mondhatnád, hogy még meg is alázott...

Amúgy én ismerek egy kb 35 körüli nőt, akivel beszélgettem is egyszer, nagyon csinos volt, nagyon kedves, de valahogy annyira nem volt közös az érdeklődési körünk, hogy kb semmiről nem tudtunk beszélgetni, és inkább nem is folytattuk. Semmi baj nem volt vele, csak neki talán egy hasonlót kell találnia, mert amúgy egy tök normális, igényes, művelt nő, szóval valaki nagyon jól fog majd járni... :) De annak meg nem lett volna értelme, hogy csak a külső miatt legyen valami..

2018. aug. 21. 21:28
 19/28 anonim ***** válasza:
9%

27 eves szuzlanyt nem lehet elfogadni.

Nem azert mert szuz vagy, hanem mert nagyon sok problemad lehet ha meg nem voltal senkivel, es kinek ke egy problemahalmaz ?

2018. aug. 21. 21:29
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem egy pillanatig sem zavarna. Szóval már sokan vagyunk. Az embert nézem, nem a körülményeket. 27F
2018. aug. 21. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!