Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket társkeresés szempontjából mennyire zavarja a 30 éves vagy afeletti szűz férfi?
A szüzesség semennyire.
A szociális fóbia inkább.
+ sokszor a szűz illető később kidobja a párját, mert ki akarja próbálni mással milyen lehet...
6os vagyok
már szemezgetni kezdtem a szilikon realisztikus szexbabákkal, hogy valamin kiéljem kajla hajlamaimat. Ha lesz saját lakás/ház, kocsi sem javít majd a helyzetemen a szociál fóbiát illetően. Volt idő amikor olyan nyugodt voltam az utcán, mintha otthon lennék a 4 fal közt. Nem zavart semmi. Most a mérleg meginnt átbillent a másik oldalra. Nem vagyok felszabadult, szorongok, minden bajom van. Jól keresek munkahelyemen, de a pénz nem boldogít ami a furcsaságom ezt a részét illeti. Kompromisszumot kell kötni a női nemmel mit szeretnének. Prostival veszítsem el és ezáltal nem néznek rám furán hisz nem leszek szűz, de ha bevallom a prosti múltat akkor furán néznek. A nőknek semmi nem lesz jó.
6-os
Pacsi! :)
Én álláskereső vagyok és még sose dolgoztam sehol, mert félek a munkától is... én is gondolkodok ilyen s.xbabán, de még a s.xshopba se merek bemenni. :D Nekem is már minden bajom van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!