Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon egy férfi eltudna úgy fogadni hogy én még szűz vagyok 27 évesen?
"egy férfi" biztos, lásd előttem szólót..
de inkább kettő mert én is, csak én fiatal vagyok hozzád..
eszedbe ne jusson gáznak tartani!
Én ennyi idős voltam amikor elvesztettem. Vártam az igazira..eljött. Tudod mi lett a vége? Kiderült, hogy a legundoritóbb ember, akivel valaha találkoztam, minden tekintetben.
Jobban jártam volna, ha anno 17-18 évesen, amikor több volt a lehetőségem, lefekszem valakivel..akkor nem érezném magam ennyire ócskán. Persze nem gondolok már erre, és rá követően lefeküdtem az elsővel aki megtetszett!
Nem szeretném, ha ez most elrettentő példa lenne számodra, csupán arra akarok rámutatni, hogy ne akarj annyira a biztosra menni, mert semmi sem az.
Anno amikor pár férfi ismerősömnek elmondta, hogy szűz vagyok, akkor egyáltalán nem néztek rám furán, sőt...szerintem ez egy pluszt is jelenthet az adott férfi szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!