Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 33 éves férfiként kezdeményezz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

33 éves férfiként kezdeményezzek egy 22 éves lánynál?

Figyelt kérdés
Egy közösségbe járunk. Rendszeresen rám mosoloyog, nézeget. Nekem is nagyon tetszik, de egy kis félsz van bennem a korkülönbség miatt.
2018. aug. 19. 17:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Suuma summarum: semmi extra, csak ahogy másoknál is: beszélgetés, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. :D

Köszönöm mindenkinek!

2018. aug. 19. 21:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Próbàlkozni lehet, max nemet mond. A leíràs alapjàn még akàr be is jöhet. ( amúgy nem viselkedne így). Mindenkinek màs az ízlése, én mindig visszautasítottam amikor ennyivel öregebb pasi kezdeményezett nàlam. Nem jön be az ekkora korkülönbség. Max 5-6 év .
2018. aug. 20. 15:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Magamtól én sem kezdeményeztem volna. Alapesetben számomra is túl nagy már ez a korkülönbség. De ahogyan írtam, a lány nagyon az esetem, ráadásul a jelek szerint ő is nyitott lenne rá, ezért is szeretnék egy esélyt adni a dolognak.
2018. aug. 20. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!