Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen a normális udvarlás?

Figyelt kérdés

A napokban személyesen ismerkedtem egy lánnyal. Én amúgy is annak a híve vagyok, hogy nem szabad lerohanni egy lányt, hanem kellő kedvességgel, szép gesztusokkal kell levenni a lábáról. Na most az történt, hogy az adott kiszemeltemnek, írtam egy verset és ezt egy doboz csokoládéval odaadtam neki, mikor találkoztunk. Erre ő teljesen kifakadt és azt mondta „nem a középkorban élünk, mit akarok én ezzel a giccses maszlaggal”. Aztán persze hagytam a fenébe, mert úgy éreztem semmi értelme tovább próbálkozni. Csak azt nem értem, hogy előtte meg mindig azt hallottam ismerősöktől róla, hogy ő egy romantikus típus és hasonló srácot szeretne maga mellé. Na most ez így számomra totál paradoxon. De már másoktól is hallottam/olvastam, hogy ők is hasonló problémába ütköztek ismerkedés terén.

Ezért is kérdezem, hogy lányok nektek a mai 21.században mi számít normális udvarlásnak? Hogyan kellene egy fiúnak közelednie felétek? Mert én azt veszem észre, hogy gyakorlatilag sehogy sem jó.

20/F

2018. aug. 19. 11:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
"Viszont én egyenesen megmondom, hogy közvetve vagy közvetlenül a pénz motivál mindenkit." - Persze, mert szeretetért még kenyeret sem kapsz a boltban... Azért hülyék ne legyünk már. Ki akar eltartani egy lusta herét? De csak azért, mert számít valamennyire a pénz, ugyanis pénzből élünk, még nem csak gazdagoknak van párjuk, hanem rengeteg átlagkeresetűnek, és remekül megélnek két fizetésből, gyerekekkel is.
2018. aug. 20. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!