Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen a normális udvarlás?

Figyelt kérdés

A napokban személyesen ismerkedtem egy lánnyal. Én amúgy is annak a híve vagyok, hogy nem szabad lerohanni egy lányt, hanem kellő kedvességgel, szép gesztusokkal kell levenni a lábáról. Na most az történt, hogy az adott kiszemeltemnek, írtam egy verset és ezt egy doboz csokoládéval odaadtam neki, mikor találkoztunk. Erre ő teljesen kifakadt és azt mondta „nem a középkorban élünk, mit akarok én ezzel a giccses maszlaggal”. Aztán persze hagytam a fenébe, mert úgy éreztem semmi értelme tovább próbálkozni. Csak azt nem értem, hogy előtte meg mindig azt hallottam ismerősöktől róla, hogy ő egy romantikus típus és hasonló srácot szeretne maga mellé. Na most ez így számomra totál paradoxon. De már másoktól is hallottam/olvastam, hogy ők is hasonló problémába ütköztek ismerkedés terén.

Ezért is kérdezem, hogy lányok nektek a mai 21.században mi számít normális udvarlásnak? Hogyan kellene egy fiúnak közelednie felétek? Mert én azt veszem észre, hogy gyakorlatilag sehogy sem jó.

20/F

2018. aug. 19. 11:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A vers az tök nyálas, nekem sem tetszett volna.
2018. aug. 19. 11:34
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
Lehet, hogy ő is úgy van a romantikával, hogy mikor már kezdtek összemelegedni, vagy már kapcsolatban vagytok, akkor jó, de amíg nem ismeritek még elég jól egymást, akkor azért még sok. Először beszélgessetek, ismerjétek meg egymást, aztán ha összejön a dolog, akkor már lehet romantikázni.
2018. aug. 19. 11:35
 13/21 anonim ***** válasza:
42%

Egesz mas a szerelmemtol kapni ilyen gesztusokat mint egy vad idegen pasitol. Mas ilyenkor meg az igeny... egyelore meg akarom ismerni milyen, en sem merek egybol kitarulkozni - hogy ha neadjisten bolond a csavo ne a szamomra fontos erzelmi sikot kezdje esetleg rombolni...

ha mar megbizom benne, akkor mar azon a szinten befogadobb tudok lenni.

Lehet hogy a lany romantikus, de most meg nem volt erre felkeszulve. Illetve kb 99%-ban a stiluson es a fellepesen mulik kb minden. Hogyan adod oda azt a csokit - verset. Lehet mujaskodva, de lehet macsosan, lehet humorosan stb. Ezen belul is az egyeni stilus belekeveredij stb stb.

Lehet amblokk ez a szituacio ot zavarba hozta, es ezert reagalta igy le. Bar meg nyersen... majd ez finomodik (vagy nem) idovel. En ma mar inkabb csak max zavarban de megkoszontem volna, de 10-en evesen vagy 20-as eveim elejen en is nyersebb voltam.

2018. aug. 19. 11:36
 14/21 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem az, hogy valaki romantikus típus, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy arra vágyik, hogy megérkezzen elé a daliás szőke herceg a fehér lovon és elszavaljon egy verset, miközben rózsaszírmokat szór szíve választottjának a hajába vagy pedig szerenádot adjon az éjszaka közepén az erkélye alatt. Nekem sosem voltak szimpatikusak az ilyen jellegű “produkciók”, mert nem értem, hogy miért van rá szükség... pl. jó dolog, ha valaki tud énekelni, de ennek ismerkedéskor a világon semmi jelentősége nincsen, mert ez ott nem szempont. Legalábbis nálam ezzel senki sem tudna bevágódni, mert engem ez nem érdekel egy randin. Másrészt pedig nagyon kínos tud lenni.... Az ilyen szerelmes versek általában borzasztó nyálasak szoktak lenni, ami szerintem jóízlésű embernek nem tetszik, de ha nagy a szerelem, akkor el tudok képzelni egy olyan pillanatot, hogy az ember örül neki és meghatódik, de ez nem első randik egyikén fog megtörténni. Ha első randikon a másik elszaval egy verset, amiben te vagy a mindene, akkor az nagyon gáz tud lenni...nem tudsz rá mit mondani, ha te még csak ismerkedsz vele és nem vagy belé halálosan szerelmes. A másik pedig az, hogy (most nem akarlak megsérteni és ismeretlenül megítélni a tehetségedet) a legtöbb önjelölt költő/dalszövegíró nem hiába nem ismert országszerte... az ilyen költemények általában tele vannak sablonos elcsépelt szövegekkel, kínrímekkel és nagyon mesterkéltek, erőltetettek. Megint nem az a lényeg, hogy valaki szuper tehetséges legyen és az is lehet vicces/cuki, ha valaki tisztaban van a képességeivel és tudja, hogy bénán sikerül, de igyekezett és próbálkozott. Viszont az nagyon gáz, ha valaki komolyan veszi, készül, komolyan gondolja stb. és előadja, te pedig ott állsz előtte és magadra erőltetsz egy műmosolyt, miközben azon filózol, hogy “úristen milyen szörnyű volt, most mit mondjak neki, mit csináljak”. Én elhiszem, hogy te ezt így elképzelted magad előtt, hogy nagyon jó lesz, nagyon profi lesz, nagyon romantikus lesz stb., mint a filmekben, de ez a valóság és próbáld meg magad beleképzelni egy kicsit a lány helyzetébe.

Jó dolog a romantika, ha a partner is vevő rá, de nem az ismerkedés elején kell romantikázni és nem szabad ennyire túlzásba vinni. Az is romantikus tud lenni, hogy pl. este elmentek egyet sétálni egy szép kis helyen, ahol kettesben tudtok lenni/ha leszakítasz egy szál virágot és odaadod neki/ ha hazakíséred/ ha odaadod a pulcsid vagy kabátodat, ha fázik/ ha mondjuk elmentek piknikezni és készítesz neki valami finomat stb. Ez szerintem mind olyan gesztus, ami jól esik az embernek és szép, de nem érzed azt, hogy a nyakadba borítottak 5 liter nyálat. Viszont egyébként (és bocs, ha valaki nem ért velem egyet, de nekem ez a véleményem) szerintem a legtöbb lány már annak is örül, ha valaki szimplán normálisan közeledik felé és minden műsor/manír/szereplés/játszma stb. nélkül őszintén kedves, tisztelettudó, érdeklődő az illető és lehet vele értelmesen beszélgetni. Én legalábbis már ennek is örülnék, mert nagyon sokan leragadtak a “jó a segged, kő kóla?” szinten, bunkók, tapintatlanok, erőszakosak, szemtelenek, fogdosnak stb.

2018. aug. 19. 12:00
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Nekem az számít normális udvarlásnak, ha baráti szinten közeledik valaki felém. Ha először csak beszélgetünk, elmegyünk ide-oda, jól érezzük magunkat, de nincs feszültség, hogy úristen, mit fog gondolni rólam, ha nem akarok 2 randi után csókolózni vagy dugni vele vagy két hét után még nem ismerem annyira, hogy el tudjam dönteni, hogy szeretnék-e vele komoly kapcsolatot. Ha minden jól megy, akkor kapcsolat lesz a dologból, ha valamelyikünknek nem felel meg párkapcsolat céljából a másik, akkor még mindig maradhatunk barátok.

Én örülnék, ha valaki verset írna nekem, de csak akkor, ha az illető közeli barátom, családtagom, a férjem/párom, mert ők tényleg mélyen ismernek, jogosan éreznek pozitívan vagy adott esetben negatívan irántam, személyes jellege van a dolognak. Egy olyan pasitól, akivel eddig egyszer-kétszer találkoztunk és chateltünk inkább visszatetsző lenne, ha egy versben előadná, hogy én vagyok az élete értelme, szép vagyok, mint egy rózsaszál, nincs is nálam szebb, így meg úgy szeret, első látásra belém szeretett, vagy bármi egyéb romantikus érzelmekről áradozna, mert ennyi ismeretség után egész egyszerűen nem ismer még annyira, hogy ilyen mély érzéseket keltsek benne, úgyhogy csak egy nagy kamunak tűnne az egész.

2018. aug. 19. 13:08
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Money.. Money... Money:D

Pörgesd a merci kulcsot, miközben kikandikál az armani zakód zsebéből egy vastag pénzköteg. Ezek után le is köpheted, akkor is romantikus leszel neki. :D F

2018. aug. 19. 19:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#16 na megint egy hülye “ferfi” aki a jól betanult szöveget leírja ide

Nem unjátok meg a hülye értelmetlen általanisitast ??

2018. aug. 19. 20:40
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

17-es:

Mit mondhatnék, köszönöm. ;)

Az igazságot nem lehet megunni, akinek pénze van, annak nője is van/lesz. :)

Amelyik nő azt mondja, hogy boldogan csövezne a híd alatt, egy átlagos, kedves fickóval, az hazudik. :)

2018. aug. 20. 19:52
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Milyen okos vagy aztaaa

Szerinted csak ez a két véglet létezik? Pénzes férfival élni és kihasználni vagy a híd alatt csovezni csórón

Szép. Mindegy is én nem fogok magyarázkodni egy idegennek nekem bőven elég az hogy akik ismernek engem tudjak hogy nem vagyok olyan amit te le írtál

Nekem ez számít

Általánosítani a legkönnyebb és a legnagyobb ostobaság is

Az általánosítás a hulyek mentsvara

2018. aug. 20. 19:56
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

19-es:

Akinek nem inge, ne vegye magára. :)

Senki se mondta, hogy te anyagias lennél, max. gondolta. :) A legnagyobb baj a mai társadalommal a képmutatás, sokan mást mondanak, mint amit gondolnak. Viszont én egyenesen megmondom, hogy közvetve vagy közvetlenül a pénz motivál mindenkit. :)

Ugyanis, ha egy adonisz fickó nem öltözne olyan jól és nem látszana rajta, hogy nincs anyagi gondja, akkor mindjárt kevésbé lenne vonzó a nők számára, min. feleződne a csábereje. :D

2018. aug. 20. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!