Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nektek inkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek inkább a nagymellű (C-D) vagy inkább a kismellű (A-B) nők tetszenek? 21L (D-kosár)

Figyelt kérdés

2018. aug. 19. 09:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
55%
Ne érdekeljen. Ez felesleges tudás..., hogy neten 20 embernek melyik jobban, hogyan gondolkodik.
2018. aug. 19. 12:06
 22/32 anonim ***** válasza:
6%
A-B
2018. aug. 19. 12:26
 23/32 anonim ***** válasza:
81%

Nekem a nagyobb tetszik.

Gyengébbek kedvéért: ez nem jelenti azt, hogy ez alapján választok, hogy csak ez lenne a fontos, hogy lenézném a kismellű lányokat, vagy ne tetszhetne meg közülük valaki. Csak ennyit jelent, hogy a nagyobb mell jobban tetszik. Pont. Senki nem lesz attól jobb ember, ha egy ilyen kérdésnél is megpróbál valami önfényező propagandát gyártani a válasz helyett.

2018. aug. 19. 13:21
 24/32 anonim ***** válasza:
12%
AB
2018. aug. 19. 14:11
 25/32 anonim ***** válasza:
60%

wow hat en eddig csak olyan ferfival talalkoztam (1 kivetelevel), akinek a nagy mell jott be es arra verte a nyalat. szoval eleg erdekesek a valaszok, meg alszentek is. nem azt kerdezte mi alapjan valasztasz part.

amugy kerdezo, az is szamit, vekony vagy-e, mert ha koveren van D-s melled, az nem sok. de ha vekony vagy es amellett, az meg nagy. na meg a forma is fontos, szerintem legtobb ferfi egy feszes B-st valasztana egy logo D helyett. namindegy.

ez nem is lenyeg, hanem, hogy ne hagyd, hogy a melled merete vagy formaja befolyasoljon. en kaptam kritikat a D-s mellemre, hogy ez tul kicsi, es E-nek kene minimum lennie (uhum), ami beleferkozott a fejembe es kezdtem kicsinek erezni a mellem, mig a baratnoim irigykedtek, hogy "milyen hatalmas" es formas is hozza. ha valaki igy beszel rolad vagy a melled alapjan itel meg, az nem is erdemel meg teged. lehetnek az embereknek preferenciai, de ha szeret teged a ferfi, le fogja s**rni, hogy a tied mennyire kozelit az idealjahoz.

2018. aug. 19. 17:45
 26/32 anonim ***** válasza:
A mérete nem számít, nekem a kinézet fontos a mellnél, pl. hogy a bimbóudvar ne legyen hatalmas. Ettől függetlenül, ha szeretem a nőt, nem fog érdekelni a melle mérete.
2018. aug. 19. 20:06
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Minden férfinek a nagy jön be,de mivel a p ina jobban számít és az a kis ,meg a nagy mellű nőnek is van,ezért evolúciós szaporodási szempontból érdemes a kismellű nőknek is benyalni,mert akkor egy rétegigényt célzol meg ,ahol jóval kevesebb a tülekedés és lukhoz lehet könnyebben jutni.
2018. aug. 21. 09:08
 28/32 anonim ***** válasza:
74%
Csakis a nagyok, C, D, de leginkább a még nagyobb, E, F, G, stb. (természetes, nem szilikon).
2018. aug. 21. 18:19
 29/32 anonim ***** válasza:
78%

A természetes, nagymellű (D-től fölfelé) nők tetszenek.

[link]

34/F

2018. aug. 21. 18:39
 30/32 anonim ***** válasza:

Hát nekem szingli pasiként inkább a nagyobb,de kizárólag természetes mellek tetszenek,az sem baj,ha lógósabbak,vagy ha esetleg teltebb nő,Hölgy a "tulajdonosa"!!! Sőt!

Nagyobb alatt C,D vagy ezek felett értem!!!

Ha valami magára ismer,s van kedve,nyugodtan írhat nekem privátot!

2023. nov. 3. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!