Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a szép lányoknak tetszem, de a csúnya lányoknak nem?
Figyelt kérdés
2018. aug. 17. 16:40
3/11 anonim válasza:
Ez meg milyen hülye kérdés
Valószínűleg a “csúnya” lányoknak is tetszel csak nem akarjak növelni az egod hogy elmondják neked ,meg tudjak hogy amugy sincs esélyük nálad mivel csúnyák hozzad képest
Csúnya nő nem fogja bevallani hogy bekossz neki ha tudja hogy nincs esélye
4/11 anonim válasza:
Szerintem ez az a helyzet, amikor felesleges kutatni az okokat :D
5/11 anonim válasza:
Na, ilyen se volt még :D
Amúgy csúnyaként mondom: Én általában kiválóan titkolom, ha tetszik valaki, ugyanis nem tartom esélyesnek, hogy bejönnék neki, ezért inkább nem is jelzek felé semmit.
Nem tudom, lehet, hogy más is van így ezzel, én ilyen vagyok.
6/11 anonim válasza:
Mesélj kérdező, felkeltetted a kíváncsiságomat:D
7/11 anonim válasza:
Csúnya nők tudják, "hol a helyük". Nem úgy, mint a shrekek.
8/11 anonim válasza:
Biztos nekik is tetszel, hisz tuti egy Adonisz vagy béjbbeeee:)
9/11 anonim válasza:
Miért van az, hogy a szép lányoknak nem tetszem, de a csúnya lányoknak sem? :D
10/11 anonim válasza:
keress egy csúnya lányt, és játsz el előtte a kétségbeesettet, égesd be magad előtte, tuti megy ha nagyon akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!