Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti osszejonnetek egy gyogyszerfuggo, munkanelkuli, csunya, ronda, depresszios, egzisztencia es baratok nelkuli, pesszimista, eletcel nelkuli, szuloknel lako, szeretethianyos, de nem kapcsolatfuggo 26 eves lannyal?
Figyelt kérdés
Szeretnem ha odairnatok azt, hogy hany evesek vagytok. A kerdesem fiukhoz szol.2018. aug. 16. 19:21
11/32 anonim válasza:
Nem. Én csak saját egzisztenciával rendelkező,csinos nővel jönnék össze. Azért 26 évesen ne anyucinál lakjon.
12/32 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam, köszönöm a válaszokat!
Várom a további válaszokat!
2018. aug. 16. 19:43
13/32 anonim válasza:
Ezt a kerdest en irtam ki az elobb. Csak fiuba. Ez a kerdezo meg lany nemben.
Az en kerdesem nem kamu, nem proba.
(Csak leirtam) (nehogy valaki kamunak nezzen)
15/32 A kérdező kommentje:
Dexter, tied a nap kommentje ! :DDDD
2018. aug. 16. 19:48
16/32 anonim válasza:
Biztos létezik “selejtes ember” fétis is manapság.
17/32 Bence_ válasza:
Mekkora a melle? 😉
Aki így önző azért avval elég nehéz!
Nem, menjel el pszichológushoz!
18/32 anonim válasza:
Persze, én már annyira leadtam az elvárásaim, hogy legyen végre barátnőm, de még így se kellek senkinek. :/
19/32 anonim válasza:
A "csunya, ronda" szubjektív dolog, lehet, hogy valakinek bejönnél. A "pesszimista" Mo.-n nem kirívó tulajdonság. A fiatalok, és az emberek egy része alapból "eletcel nelkuli". Összesítve: talán.
20/32 anonim válasza:
A pesszimistánál elvesztettél a szülőknel lakónál meg még jobban. Nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!