Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor a férfi próbálkozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a férfi próbálkozik csókkal vagy szexxel, aztán mondja a nő a tipikus "még nem ismerlek annyira" szöveget akkor mik azok az információk amiktől már ismer?

Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 20:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
javítás: AMIT csak te akarsz... stb.
2018. aug. 15. 21:24
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek mit kell tudnia egy átlagos nőnek egy átlagos férfiról ahhoz, hogy átlagos tempóval feküdjön le vele?
2018. aug. 15. 22:30
 13/19 anonim ***** válasza:
95%

Ha az erzelmi intelligenciad ennyire a 0-hoz konvergal, akkor magyarazhatjuk mi 100felekeppen, akkor sem fogod megerteni...

NEM informaciokra van szuksege, amit egy listan odaadsz neki, hanem idore! Tudod, randik; figyelmesseg, bokok, kozos elmenyek. Mindez noveli a bizalmat a masik iranyaba.

Amugy annyira gaz, latszik, hogy total hidegen hagy a csaj, csak meg akarnad dugni vegre...

2018. aug. 15. 22:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Először is neked kellene felfognod, hogy MINDEN EMBER MÁS, éppen ezért MINDEN NŐ MÁS. Ne akarj egy sémát ráhúzni mindenkire. Azt a nőt akard megismerni, akivel ismerkedsz, nincs általános recept.

Ez olyan, mint hogy engem zavar a horkolás, más mellett meg ágyút is lehet sütögetni, akkor is tud aludni.

2018. aug. 15. 22:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor szerintetek mit kell tudnia egy átlagos nőnek egy átlagos férfiról ahhoz, hogy átlagos tempóval feküdjön le vele?"

Semmit, ilyen megoldókulcs NINCS. Nem fogod tudni egyetlen emberi lény szuverén szándékait sem felülírni abban, hogy kit enged be az intim szférájába.

2018. aug. 15. 23:01
 16/19 3.14159265357989 ***** válasza:
100%

Hát, én elég információközpontú ember vagyok, a hideg tények beszédesebbek számomra, mint sok minden más.

De erre még én is azt mondanám, hogy kell hozzá bizalom, idő, meg érzelmi kötődés :D Az a jó, ha ebből minél több van meg, ismerheti Julika a teljes élettörténetedet, tegyük fel, hat óra alatt elolvassa vázlatosan, aztán találkoztok először, ettől még nem fog ilyesmibe kezdeni veled. Nem az érdekli, hogy hányas lett a matekérettségid (szerintem aránylag kevés nő van, aki azt mondja: kettes? na, ne szórakozz velem, SZIA!), vagy hogy mennyi munkatapasztalatod van (16 év alatt szóba sem állok senkivel! - ilyet sem nagyon találni szerintem). Mint ember, mint lény, mint entitás akar megismerni, nem mint adathalmazt (legegyszerűbben minden embert össze lehet foglalni a születése meg a halála dátumával, de hát abból nem látjuk, hogy vert-e az asszonyt, vagy hogy segített az út szélén esőben ázó kismacskának...).

A kommentekben később feltett kérdésedre a választ nem tudom, de maga a kérdés is rossz, ehhez SEM az infok kellenek, aki első randin készen áll rá/szeretné, az akkor is meg fogja tenni, ha alig tud meg rólad valami "információt" (már persze, ha olyan kedvében van, eléggé vonzódik hozzád, adja magát az alkalom, stb, ez sok faktor), akinek meg idő kell, azzal nem gyorsíthatod fel a dolgokat olyan egyszerűen, hogy átnyújtod neki a diplomamunkádat, majd elmosolyodsz, és megkérdezed: "na most már benne vagy?". Keveset tudok az emberi kapcsolatokról, de ezt még én is megtanultam és ez nekem is egyértelmű. :D

2018. aug. 15. 23:17
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb nő szerintem azt szeretné érezni, hogy nem csak egy skalp lesz a falon, hanem számodra ő különlegesebb a többinél.
2018. aug. 15. 23:18
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
Ha bejönnél neki nem utasítana el az első percben sem... “még nem ismer” azt jelenti hogy még nincs elég jól csengő indoka a lekoptatáshoz ( ami a szexualitást illeti)de rajta van az ügyön hogy találjon
2018. aug. 16. 09:54
 19/19 anonim ***** válasza:
75%
Nem értek egyet az utolsóval. Nyilván lehet ez is az ok, de én utasítottam el férfit annak ellenére vagy épp azért, mert őrületesen szerelmes voltam. Első esetben azt éreztem, hogy csak szamár lennék a ló helyett, második esetben azt éreztem, csak szexet akar érzelmek nélkül (ezt jelezte is, de nem egyértelműen, mert egyszer azt mondta, ez nála csak önvédelem, máskor meg azt, hogy nem tudja megadni érzelmileg amit érdemlek, de őrületesen kíván)...ez teljesen jó lett volna, ha nem vagyok szerelmes belé, de annyira fájt, hogy szinte tárgyiasít ezzel, hogy képtelen voltam azt mondani, amit hallani akart, hogy semmi baj, felejtsük el az érzelmeket, ne bonyolítsuk túl, Carpe diem meg hasonlók...azt mondtam, erre keressen magának mást, erre alkalmatlan vagyok. Aztán lefeküdtem mással, akibe nem vagyok szerelmes.
2018. aug. 16. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!