Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nem túl szép, duci barátnőm boldog kapcsolatban van, a szép barátnőimnek meg nincs pasija?
Felszínes az aki CSAK a külsőt nézi. Tudod alapvetően is, az emberek ízlése különböző. Van akinek a vékony, màr- màr csontos lànyok tetszenek, van akinek az àtlagos, van akinek a teltkarcsú és van akit nem zavarnak a plusz kilók sem. Ezt értsd meg. Csak mert te valakit nem tartasz vonzónak, màs még làthatja annak. Azokban a lànyokban van valami amit a pasik tőlük megkapnak, míg a szépséges és tökéletes külsejű lànyoktól nem. Ez van.
Régi baràtnői körömből én a súlyproblémàs mentem férjhez eddig egyedül, 25 évesen. (32 évesek vagyunk). Ès hidd el, nem mentem volna akàrmilyen jöttmenthez csöves kinézettel csak hogy legyen valakim. Olyan férfi akit tiszta szívből szeretek , akit vonzónak tartok, és aki szintén szeret engem és màr egy csókomtól keményre merevedik.:) A màsik 3 làny eddig még nem talàlt pàrra. A legvékonyabb, szép arcú baràtnőmnek volt 3 kapcsolata, 3- 5,5- 2 évesek. Mindhàrom pasi megcsalta, elhagyta. Összetörték a szívét. Pedig az iigényeiből is visszavett. Az első 2 pasija még izmos, kockàs hasú szőke sràc volt, a harmadik màr picit pocakos, kopaszodó, barna hajú és kicsit alacsonyabb is nàla. Mégis ugyanaz lett a vége. A màsik 2 làny is próbàlkozik. Eddig még nem nagyon jött össze nekik semmi komolyabb. Pedig a külsejükkel semmi gond. Megesik az ilyesmi. Majd lesz nekik is. Ne magadból és a sajàt egyéni ízlésvilàgodból indulj ki. Ugyanis létezik màs ezen kívül.
28-as ki tudnád fejteni a másik 2 lány helyzetét?
Most ők keresnek de nem találnak, pedig szépek és jók?
Vagy mi? Ez így értelmetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!