Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokkal való ismerkedéshez valóban nagyrészt a külső számítana, a többi kevésbé? F
Figyelt kérdés
Nem próbáltam még a tipikusan csajozásnak nevezett tevékenységet.2018. aug. 13. 13:54
11/15 anonim válasza:
kor és személyiség függvénye.. pl egy csitri mit akar és egy érett nő szeretne..
12/15 anonim válasza:
Nője válogatja. Nőként azt mondom, hogy egy vicces, kellő önbizalommal rendelkező pasi többet ér, mint 10 modell srác.
De hogy mondjak egy példát..fősulin óra alatt nagyon a jegyzeteimbe voltam bújva.. De éreztem valamit, felnéztem pont abba az irányba.. Az egyik csoporttársam hosszú percekig engem nézett.. Azt a nézést sose felejtem el,egyből tudtam, hogy akar engem.. Pedig addig észre sem vettem, alacsonyabb volt nálam, vékonyabb is, szőke is, egyáltalán nem volt helyes!!!
Ha akkor nem lett volna barátom, tuti összejövünk!
Nem minden a külső!
34N
13/15 anonim válasza:
a pénz helyett inkább azt mondanám, hogy életképes legyen és önálló!
14/15 3.14159265357989 válasza:
Nekem az intelligencia a legfontosabb, de azt tudom, hogy ez alapján nem tartozom a többségbe. :)
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, látom majdnem mindenki javult a pontozáson is.
Ezeket örömmel olvasom, mert én jól nézek ki, pénzem is úgy ahogy van és intelligens vagyok, szal megnyugtattatok :D
2018. aug. 14. 03:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!