Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz az hogy előbb utóbb mindenki megtalálja a párját?

Figyelt kérdés

Lassan 22 éves vagyok de még sosem volt barátnőm. Neten próbálkozom, de nem találok olyan lányt akivel összeillenénk.

Szerintetek miért van az hogy valaki már 15 évesen boldog mert van párja, és más meg egyedül szenved 20 on évesen, hogy lesz e párja (mint pl én.)

2018. aug. 13. 12:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Persze, mindenkinek lehet, csak menni kell és keresni aktívan. De ne keresd görcsösen, mert az sem jó. Csak hagyd, hadd hozza az élet. De ne várd a sültgalambot. Szóval mindenkinek lehet párja. Kivéve, ha ronda 100kg+ nő, vagy egy icipicivel átlag alatti, vagy egy icipicit introvertáltabb, az átlagnál antiszociálisabb férfi az illető. Mert ő (hacsak nincsen valahogy, valahol,valamikor, valakinél oltári nagy szerencséje) egyedül fog megdögleni.

True story.

32/F

2018. aug. 13. 16:09
 12/13 anonim ***** válasza:
36 éves vagyok, és nekem sincs/nem is volt még kapcsolatom. Tuti nagy kamu az, hogy mindenki megtalálja a ppárját, vagyhogy mindenkinek van egy párja a világban.
2018. aug. 13. 17:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Kupidó halott, én öltem meg. Sose talál rátok az igaz szerelem. Rám se :/
2018. aug. 13. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!