Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya alacsony csóró férfi azt várjon el, amit nyújtani tud és ne akarjon jó nőt, mert úgysem lesz neki vagy várjon a nagy Ő re, mert egyszer mindenki megtalálja a párját és előbb utóbb úgyis fog jönni egy csinos lány az életébe?
A jó nő relatív. A csinos is az. A Nagy Ő meg hülyeség.
Amúgy azon kívül, hogy csúnya, alacsony és csóró vagy, mit tudsz nyújtani egy kapcsolatban? Ezen kellene gondolkozni...
Azt még tedd hozzá, hogy a pasi nem csak szegény, hanem ronda és kisfarkú is.
Így aztán garantált, hogy az övé lesz a legjobb csaj a városban.
Ha te nem tudsz nyújtani semmit, akkor milyen alapon várod el a másiktól?
Nyilván semmit, de a párkapcsolatok, szerelmek nem a logikán alapulnak, ezt szerintem te is láthatod.....
Marhára unalmas minden nap ez a csúnya és/vagy kövér vagyok, a szüleimmel élek 34 évesen, lehet-e gyönyörű 22 éves csajom kérdés.
Lehet unalmas, de nekünk férfiaknak jobban számít a külső és erre vágyunk attól még hogy ilyenek vagyunk, és igen nyilván változtatni nem akarunk ezen, mert baromi nehéz dolog és így kényelmesebb!!!!!!!!!
"Lehet unalmas,"
Minek teszed fel, és miért nem olvasod el a másik 600 ugyanilyen kérdésre adott választ. Aminek a felét lehet, hogy szintén te tetted fel.
Én egyszerűen csak megpróbálkozom annál a nőnél aki megtetszik, ennyi. Nem szoktam túlgondolni, vagy bármit latolgatni.
Vagy összejön, vagy nem.
Szerencsére a goromba, megalázó elutasítás nagyon ritka, így nem nagy ügy újra és újra próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!