Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy csúnya alacsony csóró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csúnya alacsony csóró férfi azt várjon el, amit nyújtani tud és ne akarjon jó nőt, mert úgysem lesz neki vagy várjon a nagy Ő re, mert egyszer mindenki megtalálja a párját és előbb utóbb úgyis fog jönni egy csinos lány az életébe?

Figyelt kérdés
2017. márc. 22. 12:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%
Ennyire en sem nezek ki jol mint a kepen levo lany, bar arcra szerintem szebb vagyok, de szerintem kb 10 kiloval tobb lehetek a csajnal, viszont en sem akarnek semmit egy csoro, csunya es alacsony ferfitol. A parom vonzo, normalis keresete van, ertelmes es intellgens es minden egyeb elvarasomnak megfelel. Es meg a nalam kevesbe vonzo lanyoknak is ugy latom, nem egy tipikus vesztes a parja altalaban.
2017. márc. 22. 13:35
 22/26 anonim ***** válasza:
20.: az a nő kifejezetten csinos
2017. márc. 22. 13:37
 23/26 anonim ***** válasza:
Egyszer mindenki megtalálja a párját... tehát szerined ez a nő rád vár? 😀
2017. márc. 22. 14:45
 24/26 anonim ***** válasza:
95%

Az ilyeneken dilemmázó férfiakkal ott van a gond, hogy a legbutább nő is hátszélben kiszagolja két egyszerű mondat után, hogy ezek a csókák nem veszik emberszámba őt. Legfeljebb valami kelléknek nézik, amit jó megtömködni, lehet mutogatni, na meg ugye mindenkinek van, hát nekik is kell.

Ezért nincs barátnőjük, nemhogy csinos, hanem leginkább semmilyen sem.

2017. márc. 22. 16:09
 25/26 anonim ***** válasza:
58%

Mi ez a szemenszedett f@$zság, hogy a férfiaknak jobban számít a külső? Ez kb. olyan, mint hogy a férfiak jobban akarnak szexelni.

Na mindegy, szerintem ne nevezd magad csúnyának, kezdj magadként egész jó férfiként tekinteni, és tégy is változásokat a külsődbe. Öltözz normálisabban. Hordd nagyon másféleképpen a hajadat. Én se akarnék egy csúnya alacsony csóró férfit. Kb. olyan vagyok mint a csaj a képen, csak vékonyabb, szőkébb, hosszabb hajú.

2017. márc. 22. 16:37
 26/26 anonim ***** válasza:
már ott bukik a dolog, hogy nem találja meg mindenki a párját.. ugyanis az élet nem forgatókönyv szerint zajlik, ahol mindenki párra lel.
2017. márc. 22. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!