Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya alacsony csóró férfi azt várjon el, amit nyújtani tud és ne akarjon jó nőt, mert úgysem lesz neki vagy várjon a nagy Ő re, mert egyszer mindenki megtalálja a párját és előbb utóbb úgyis fog jönni egy csinos lány az életébe?
"Nyilván semmit, de a párkapcsolatok, szerelmek nem a logikán alapulnak, ezt szerintem te is láthatod...."
Igazad van, sorban fognak állni hozzád a jó nők, mert nem csak ronda és csóró vagy, még csak meg sem erőlteted magad, hogy bármit nyújthass neki. Nem eszerint a logika szerint alakul a szerelem? Akkor mi? Csak úgy miden ok nélkül valaki beléd szeret?
A szerelem igenis önző, mert elsődleges szempont, hogy ÉN jól érezzem magam benne, és mellette, hogy a másikat is boldoggá akarom tenni.
Te ezek szerint a másikat nem akarod boldoggá tenni, csak magad egy minél jobb nővel.
Amúgy elég jó nőnek tartanak, mégis volt csúnyának tartott, nem túl jómódú pasim 3 évig. Rettentő intelligens volt, jó humorú, odaadó, tájékozott, szerette a munkáját, még ha nem is keresett sokat, szenvedélyes volt és kedves.
Nem kell alábbadnod, csak egyedül fogsz maradni.
Én csúnyább vagyok az általad linkelt lánynál, de még én is inkább egyed
Nem kell alábbadnod, csak egyedül fogsz maradni.
Én csúnyább vagyok az általad linkelt lánynál, de még én is inkább egyedül maradnék, minthogy osszejojjek veled
"Lehet unalmas, de nekünk férfiaknak jobban számít a külső és erre vágyunk attól még hogy ilyenek vagyunk, és igen nyilván változtatni nem akarunk ezen, mert baromi nehéz dolog és így kényelmesebb!!!!!!"
A rossz külső mellé még a belsőd is egy utolso undorito. Ez legnagyobb gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!