Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy mindenki megtalálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy mindenki megtalálja a párját? Vagy ez csak egy mese?

Figyelt kérdés
32 évesen magányos vagyok nagyon. folytona csinos fiatal lányokat nézem, és annyira fáj, hogy nekem sosem fog kijárni a párkapcsolat. Félek magányosan, egyedül halok meg. sosem volt senkim.

2018. jún. 12. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Add lejebb a szintet. Az en csajom sem az a modell alkat de volt mar olyan baratnom is. A mostani csajom viszont olyan az ágyban mint egy álom, a hetkoznapokban meg mindent meg tudunk beszelni. Sokkal jobb vele mint barmelyik fullos csajommal volt. Nem cserelnem le egy nyavogo szexibabáert sem.
2018. jún. 12. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, az élet sajnos nem ilyen. Én ebben nem hiszek, hogy van nagy ő meg hogy mindenkinek van párja.

Egy hatalmas emberkupac vagyunk, akik között vannak, akik illenek egymáshoz, vannak, akik nem. Vannak, akik találkoznak egymással, vannak, akik nem. Vannak, akik tesznek azért, hogy találkozzanak egymással és vannak, akik csak várják, hogy rájuk találjanak, de alapvetően szerintem semmi sincs elrendelve, sem jó, sem rossz értelemben.

Az ember olyan életet él, amilyet magának választ, amennyit beletesz. És lehet, hogy van benne egy kis adag szerencsefaktor, de minden sikerünk és kudarcunk a mi döntésünk és mérlegelésünk eredménye. Aki próbálkozik, sikeresebb, aki okosan próbálkozik, mégsikeresebb...

3/9 anonim ***** válasza:
74%

Nem hiszem h mindenki megtalálja a párját. Azok, akik azt mondják h megtalálták, azok java is csak azért mondja, mert úgy kb elégedettek a kapcsolatukkal...

Hasraütés szerűen...az emberek talán 5%-a van azzal, akivel együtt "kell" lenniük, a "sors szerint"

4/9 anonim ***** válasza:
61%
Nem igaz..Sajnos ez csak mese.
2018. jún. 12. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszek az ilyenekben, hogy sors meg hasonlók.

a 3-as jól mondja: "Hasraütés szerűen...az emberek talán 5%-a van azzal, akivel együtt "kell" lenniük, a "sors szerint""

a legtöbben megelégszenek azzal amijük akijük van. És már nem keresgélnek tovább.

Ha ebben hisz valaki akkor viszont abban is hihet, hogy ha létezik is, egyáltalán nem biztos, hogy az itt él Magyarországon, és az sem biztos, hogy Európában és az sem biztos, hogy a Földön.

2018. jún. 12. 20:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem igaz, ez csak egy óriási utópisztikus közhely, amit az előnytelen külsejű, főként pasik (alacsony, ronda, szegény) lelkének megnyugtatására mondanak. A valóság viszont az, hogy az emberek a genetikájukból adódóan érhetnek el több-kevesebb sikert. Van aki olyan jó adottságokkal rendelkezik, hogy egész életében több alkalommal is megtalálja a nagy Ő-t, de olyanok is vannak, akik egész életüket egy árva párkapcsolat nélkül élik le és rengeteg olyan eset van, amikor kompromisszumból/kényszerből vannak együtt a felek és az első adandó alkalommal - amikor van esély a jobbra váltásra - tönkreteszik egymás önbecsülését. Én úgy gondolom, hogy a szó klasszikus értelmében nem beszélhetünk társkeresésről. Valójában társkeresési húspiac van a kereslet-kínálat függvényében.
2018. jún. 12. 20:35
 7/9 anonim ***** válasza:

40 éves vagyok, van gyerekem, férjem és mégsem találtam meg.

Amikor szerelmes voltam, azt hittem, megtaláltam, aztán kezdtem rájönni, hogy amit érzek, egyáltalán nem biztos, hogy kölcsönös. Most meg már egyikünk se érez semmit a másik iránt, de a gyerek miatt rabok vagyunk. De mindegy, mert a szabadság is illúzió lenne, egy lehetőség az újabb illúzióra.

2018. jún. 12. 20:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha teszel érte meg szerencsés vagy és fiatal akkor igen!
2018. jún. 12. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
mese
2018. jún. 12. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!