Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, fiúk, szerintetek ez mennyire kiábrándító egy lánynál? Mennyire zavar titeket?
Figyelt kérdés
Nagy, kiálló kapafogak elől. Fogszabályzóval maximum egy vonalban lennének a többivel, de még úgy is jóval nagyobbak lennének a többi fognál.2018. aug. 12. 21:06
21/23 anonim válasza:
Nö vagyok,de valaszolok.Gondolom fiatal vagy,vagyis remelem es meg parazol emiatt. Epp ez tesz tèged egyedivè es különlegessé,fogadd el magad es alkalmazkodj hozza,mert masnak igenis tetszedhetsz,de azt tanuld meg,hogy mindig lesznek csufolodoak is,mert nem tetszedhetsz mindenkinek! Pl nekem is tetszett egy elèg tulsulyos pasi,odaig voltam erte,miutan lefogyott eltünt a varázsa az a valami ami megfogott benne es mar nem is tetszett,ugyhogy ne akarj mas lenni.Szoval te igy vagy teljes es szep a fogaiddal együtt:)
22/23 anonim válasza:
Nekem épp ilyenek a fogaim.
Volt, aki beszólogatott miatta, általánosban pl halálra cikiztek, de eddigi kapcsolataimban (3 volt) nem zavarta a pasijaimat, azt mondták illik hozzám.
23/23 anonim válasza:
Na jó, egye fene, küldjed azt a képet. Megszakértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!