Ez csak nekem kiábrándító? Másokat nem zavar?
Figyelt kérdés
Mondjuk meglátok néhány szép lányt buszon, utcán stb. Ápoltak, csinosak, jól öltözködnek, aranyosan mosolyognak, meg minden. De amikor elkezdenek beszélgetni, dől belőlük a trágárság, minden mondatban egy b**eg, f**om, g*ci és hasonlók. Miért ilyenek a mai lányok? Miért kell úgy beszélni, mint a büdös alkoholista hajléktalanok? :(2013. dec. 4. 19:01
1/7 Noriko. válasza:
Ugyanígy gondolom, de részemről a fiúkra is vonatkozik.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is egyszerűen undorító... Én is lány vagyok és csak néha napján káromkodok, de akkor is csak azért, mert már tényleg nem bírom a stresszt. Viszont amikor agybafőbe trágárkodnak mellettem az iskolatársaim elborzadok...
3/7 anonim válasza:
Szia! Megkérdezhetem hány éves vagy?nekem sem tetszik ez a fajta viselkedés, de nálunk az a "jó nő" aki ilyen mocskos szájjal rendelkezik. Elképedtem, amikor hallottam, hogy egy tanárnak készülő csoporttársnőm milyen aktívan használja ezeket a kifejezéseket, és a pasik meg ujjongtak, hogy na ez az igazi nő, aki megmondja a tutit...hát...ennyit az elcseszett társadalomról!
4/7 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok. Én férfi létemre nem káromkodok annyit, mint a környezetemben élő nők. Más az, ha ideges valaki és azért csúsznak ki a száján ezek a szavak, ez persze mindenkivel előfordul, lányokkal is, de egy átlagos beszélgetésben elég gusztustalan ilyet hallani, főleg csinos lányok szájából.
2013. dec. 4. 19:54
5/7 anonim válasza:
hát igen...a legszebb alma is lehet férges...
6/7 anonim válasza:
Ki nem álhatom azokat akik ilyenek.Legyen lány vagy fiú.Talán azt hiszik h azzal nagy arcok h minden szavuk trágár.
Undorító emberek.
7/7 anonim válasza:
Én az ilyen "mocskos népségből" vagyok való. Társaságban nem igazán használom ezeket a szavakat, de néha muszáj így levezetni a pillanatnyi feszültséget. Még mindig jobb, mintha a járókelőket péklapáttal csapkodnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!