Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Őszintén, fiúk, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, fiúk, szerintetek ez mennyire kiábrándító egy lánynál? Mennyire zavar titeket?

Figyelt kérdés
Nagy, kiálló kapafogak elől. Fogszabályzóval maximum egy vonalban lennének a többivel, de még úgy is jóval nagyobbak lennének a többi fognál.

2018. aug. 12. 21:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

persze van ennél nagyobb problémám is, de azért zavar.

A privátban írónak köszönöm.

2018. aug. 12. 21:44
 12/23 anonim ***** válasza:
Valami olyasmit hallottam egyszer, hogy a hibáink tesznek szerethetővé. Ez olyan okosan hangzik, hogy biztos igaz is. Mosolyogj bátran, mert lehet, hogy valaki pont emiatt fog észrevenni.
2018. aug. 12. 21:50
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Van ami elfogadható, és nem zavar, van olyan, ami meg visszataszító. Kép kell ahhoz, hogy én eldönthessem, nekem melyik kategória. Csakhogy attól ez másnak még lehet, hogy pont a másik katágóriába esik. Szóval a képnek sincs értelme 😃

Egyszerűen ez nem egy jó dolog. El kell fogadnod, hogy keveseknek fogsz tetszeni.

Fogszabályzás ajánlott, meg a testeddel szinte bármit kompenzálhatsz. Szóval edzés, étrend, alakformálás. Izmok adják a formát, ezt kell tudnod.

Így lehetsz külsőre vonzó a pasik szemében.

Aztán akkor ez még csak a felszín sem. Többet számít az önbizalom, a jó kommunikáció.

2018. aug. 12. 22:01
 14/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is ezt így láthatatlanban elég nehéz megmondani, hogy mennyire zavaró, mivel láttam már ilyet is - olyat is. De egyébként régi osztálytársamnak is ilyen kapafoga volt, speciel ő aranyosnak nézett ki :D.

De azt azért tartsd az eszedben, hogy aki igazán szeret téged, őt nem igazán fogja érdekelni ez a testi "hiba" (ha ezt egyáltalán hibának lehet nevezni).

Szóval fel a fejjel! Fogszabályzót is használhatsz, rontani nem fog rontani semmit, illetve hozzá segíthet téged, hogy kicsit megnyugodjál.

2018. aug. 12. 22:24
 15/23 A kérdező kommentje:

#13: az " El kell fogadnod, hogy keveseknek fogsz tetszeni."-vel azért kicsit vitatkoznék. nem vagyok beképzelt, tudom, hogy vannak hibáim, de sokan mások szerint szép vagyok, és próbálkoztak már fiúk is nem egyszer. igaz csak interneten.

persze már azt is megkaptam, hogy ronda vagyok, de azt azért csak ritkán.

2018. aug. 12. 22:30
 16/23 A kérdező kommentje:
a fogszabályozás nem segítene
2018. aug. 12. 22:30
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem fölösleges írkálni bármit, ezt látni kéne. Eltudok képzelni (meg szerintem más is) olyan szinten csálé fogakat, hogy nemhogy egyből lelankadnék, de még a heréim is vassza szállnának a testembe.
2018. aug. 12. 22:58
 18/23 anonim ***** válasza:
Hasonlóan nekem sincsenek tökéletes fogaim, ezért én sem mertem soha mosolyogni a való életben, önbizalomhiányom volt és kissebbségi komplexusom is ez miatt (21 éven keresztül.) de egy 2 hónapja megváltozott bennem sok minden,kerestem magamban a dolgokat,elkezdtem foglalkozni mélyebb dolgokkal...stb inspiráció és eltudtam fogadni és szeretni magam, és most már nem tud zavarni nem is tud érdekelni ez a dolog hogy ki mit gondol. Egy egész életen át magaddal leszel. Szeretned kell magad. :) Szóval magadon kell dolgoznod hidd el menni fog és sokkal bátrabb leszel és olyan leszel mintha kicseréltek volna. Fel a fejjel. 21/F
2018. aug. 12. 23:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Sztem ne szégyeld te ettől vagy màs .Ha vkinek nem tetszik akkor lesse a falat de őszintén !?Ên leszarnàm akinek kellessz annak a szépséghibàiddal is kelleni fogsz .
2018. aug. 13. 01:10
 20/23 anonim ***** válasza:
Kép?
2018. aug. 13. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!