Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen már fel kell adnom azt a reményemet, hogy a barátnőm, akivel véglegesen megállapodnék, szűz legyen, mikor egymásba szeretünk?
Mindezt úgy, azért szűz, mert bár szép, de önakaratából ezt választotta. Nem kizáró ok, de nem akarom elengedni még ezt a jövőmből. Tudom azt is, hogy igazságtalan elvárás úgy, hogy én nem adom ugyezt visszafelé, de nem azért, mert ne lett volna szándékom, hanem mert így alakult.
Engedjem el, vagy még vagyok olyan fiatal, hogy ne mondjak le róla?
Az a normális, hogy olyan elvárásod lehetne, amit te is tudsz nyújtani.
Mivel te nem vagy szűz, mire fel várod el, hogy a másik is az legyen?
És ha találsz egy szűz csajt, akkor valószínű hogy dobni fog, mert te nem vagy az.
Akkor mi lesz?
Ez olyan elvárás, mintha egy dohányos pasi elvárja egy nőtől, hogy ne dohányozzon.
Én csak azt nem értem miért olyan fontos, hogy szűz legyen? Mert míg azt értem, hogy nem vonzó egy olyan csaj aki a fél városnak megvolt (mert nyilván az jelent valamit), de maga a szüzesség mit ad ez hozzá a jelleméhez? Attól mert valaki 21 évesen már esetleg túl van az első szexuális élményén még nem jelenti, hogy "könnyűvérű".
Én 20 voltam mikor elvesztettem (szóval relatív öreg) nem vallási okokból, egyszerűen csak volt annyi tartásom, hogy olyan partnerre vártam akivel "komolyabb" volt a dolog. Persze később kiderült, hogy más téren mégsem illünk össze szóval szakítottunk. Fél évre rá megismertem a mostani férjemet (közte nem volt más)...ha ő is csak azért dobott volna, mert lemaradt az "első" helyről az kár lett volna mert a személyiségünk/céljaink stb. összeillenek...
Mellesleg én emlékszem milyen volt 20 éves szűznek lenni...abban a korban engem már eléggé frusztrált a dolog, meg cukkoltak is emiatt a baráti körben és ez egyébként párkeresésnél volt h hátrányként ért. (kevesebb önbizalmam volt, mert féltem h a szexuális tapasztalatlanságom miatt nem leszek vonzó és rettenetesen rágörcsöltem a témára...)
én itt egyeztettem egy 20 és egy 25 éves szűz lánnyal..
én is tudtam volna nekik nyújtani amit ők..
azzal magyarázták a helyzetet, hogy így döntöttek..
egyébként kívül 8.5/10, belül 9.9/10 voltak :)
25.5F
Most azért írok választ ide, mert pont egy 26 éves pasi jön be nekem, és én pedig 21 éves vagyok és szűz.
Megbeszéltük egy éjszakázást először.:)
Szerintem ritka még az ilyesmi,de azért nem lehetetlen...
És nem azért vagyok még szűz, mert nem lett volna alkalmam elveszíteni, hanem azért mert nem akartam. S most érzem úgy, hogy eljött a idő...
S az sem érdekel, hogy mi lesz ezután, csak ki szeretném használni az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!