Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen már fel kell adnom azt a reményemet, hogy a barátnőm, akivel véglegesen megállapodnék, szűz legyen, mikor egymásba szeretünk?
Mindezt úgy, azért szűz, mert bár szép, de önakaratából ezt választotta. Nem kizáró ok, de nem akarom elengedni még ezt a jövőmből. Tudom azt is, hogy igazságtalan elvárás úgy, hogy én nem adom ugyezt visszafelé, de nem azért, mert ne lett volna szándékom, hanem mert így alakult.
Engedjem el, vagy még vagyok olyan fiatal, hogy ne mondjak le róla?
Bocsánat, ez kimaradt
ma 19:58 - Miért nem volna meg rá az esély, hogy így lesz?
#10 - na de most miért? Csak így lehet biztos benne, hogy te vagy a végső állomás.
Mi van ha 3 év után derül ki, hogy mégsem te vagy? Akkor már ő sem marad szűz és a következő partnere (aki az igazi lehetne) nem fog vele szóba állni. Ő pedig még csak 24 éves lesz (ha 21 évesen jön össze veled).
Mi van, ha a nászéjszakán odaadja magát, de a házasság rossz lesz és elváltok 1 év után? Akkor is még csak ~26 éves lesz és utána elküldi az igazi, hisz nem szűz.
Komolyan nem látod, hogy amit te elvársz az nevetséges? Hisz az sem tetszik, hogy kvázi az egyedüli valid megoldást vázoltam neked.
Szerintem érdemes lenne.Egy időben én is rá voltam görcsölve erre,de mondjuk én szűz voltam 23 éves koromig.
Párom nem volt az,amikor összejöttünk,ami valahol persze szarul esik,de ez van.
28/F
ma 20:21 Igen, lehet, hogy három év után kiderül. Vagy tíz év után. Az is lehet, hogy holnap, mikor kilépek az utcára, fejemre esik egy cserép. De nem lehet ilyen "mi van ha" pánikkal megbénítani az életet. Szeretném, és látok rá esélyt, hogy működne - ugyanakkor az esélye, mint annak, hogy nem.
Nem fogalmazhatok meg semmilyen szempontot, elvárást a párkeresésben? Túlzó volna bármi alapján, bármilyen megjelölt tulajdonsággal keresni párkapcsolatot? Ne legyen semmi ilyen?
Mert egyébként általában az a panasz az ilyen mentalitásban fogalmazóktól, hogy a férfiak igénytelenek, és bármire rávetik magukat, csak luk legyen rajta. Én kicsit emelkedettebben állok ehhez, és ugyanúgy támadást kapok?
ma 20:23 És ismét egy értelmetlen támadó válasz. Ide csak ezért járnak a válaszolók? Levezetni a személyes sértettséget ismeretleneken? Mi ebben jó? Nem tudom ezt hova rakni...
#16 - "De nem lehet ilyen "mi van ha" pánikkal megbénítani az életet. Szeretném, és látok rá esélyt, hogy működne - ugyanakkor az esélye, mint annak, hogy nem."
Szóval a nő csak melletted ne bénítsa meg az életet? Minden más férfi mellett (hiába érzi azt, hogy működni fog) pedig bénítsa meg? Komolyan nem érted, hogy mi a probléma az elvárásoddal?
Többet nem fogok írni ide, mert ha ezek után sem érted meg, akkor klinikai eset vagy, amiért pénzt kellene kérnem.
Nem vagyok férfi gyűlölő, szimplán azt nem értem miért várod el hogy a nő szűz legyen ha te se bírzad megtartani a sajátod. Nem olyan nehéz azért szűznek maradni, ha annyira ez lett volna a nagy terved nem téríthettek volna el.
"Nem fogalmazhatok meg semmilyen szempontot, elvárást a párkeresésben? Túlzó volna bármi alapján, bármilyen megjelölt tulajdonsággal keresni párkapcsolatot? Ne legyen semmi ilyen?" - Általában értelmes elvárásokat szokás teljesíteni amit neadjisten te is nyújtani tudsz. Pl sportos párt keresel akkor te se legyél egy elhízott lustaság, ha értelmiségit ne légy 8 általánosos közmunkás and so on. Ezzel szemben olyan elvárásod van aminek semmi értelme plusz jópár randi után derül ki az ilyen. Találkozgattok egy hónapig, megtudod hogy nem szűz és mar mehet is hiába szimpatikus amugy?
Ritka, de akad. Baràti körben van ilyen lány, 23 volt, mikor megismerte a (most már) férjét. Ő volt neki az első, mert ő így akarta. Nem vártak a házasságig, de ő az egyetlen férfi az életében, akit ennyire közel engedett. Persze nyilván nem a második randin. :)
Nem elvakult vallásos vagy ilyesmi, csak határozott elképzelése volt kapcsolati téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!