Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Többen írták itt, hogy ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többen írták itt, hogy ezen az oldalon találtak társat. Ez hogy lehetséges? Nem okozott csalódást, hogy mondjuk hiába szimpatikus a másik egy válasz vagy kérdés alapján, de nem tetszik külsőre? Mekkora szerencse kell ahhoz, hogy ez is passzoljon?

Figyelt kérdés
Főleg tapasztalatok érdekelnek.
2018. aug. 9. 13:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nagyobb az esélye a lottó ötösnek. :D
2018. aug. 9. 17:14
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok tapasztalatot! Biztató olvasni. :)

A végén kiderül, hogy itt a legjobb a társkeresés.

2018. aug. 9. 17:20
 23/28 anonim ***** válasza:

Vélemenyem szerint semmiképpen nem itt a legjobb a társkeresés. Az élőben a legjobb, a hagyományos módon.

Ami itt történt velem, az véletlen volt. Ütősebb lett volna, ha a csajt élőben szólitom meg valahol

(18 es 19-es válasz irója voltam)

2018. aug. 9. 17:33
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
4 pasival randiztam erről az oldalról, de különböző okokból egyikből sem lett kapcsolat (szex se volt egyikükkel sem 😀), vagy távolság miatt, vagy csak háztartási cselédet keresett, vagy szimplán csak bolond volt 😂. Tényleg eléggé zsákbamacska az oldal, de én nem bántam meg egyik randit sem, megmaradtak szép, vicces emlékeknek.
2018. aug. 9. 17:47
 25/28 anonim ***** válasza:
46%

Egyszer kiírtam itt egy kérdést legalább 6 évvel ezelőtt és egy lánnyal elkezdtünk alatta beszélgetni.Aztán privát üzeneteket küldözgettünk,aztán msn-en beszélgettünk,utána telefonon.Teljesen egy hullámhosszon voltunk a lánnyal,de volt egy végétjáró kapcsolata.250-300 kilométer volt köztünk.Mindig kidobta a paliját és mindig visszafogadta,aztán ahányszor megszakítottam vele a kapcsolatot,annyiszor keresett valamilyen formában.Amikor kidobta a paliját,hogy megpróbálja velem,már valahogy nem volt az igazi.B-tervnek éreztem magam és a vége az lett,hogy mielőtt összejöttünk volna,lecserélt egy másik pesti srácra.Őt is itt szedte össze.

20 éves fejjel szüzen örültem,hogy valaki érdeklődött irántam.Szóval valahol én se voltam normális.

Pár lányt megismertem rajta kívül,de tényleg mindnek volt valami dilije.Szerencsére a páromat nem itt szedtem össze.

28/F

2018. aug. 9. 17:59
 26/28 anonim ***** válasza:
Én egy most futó botrány miatt keveredtem ide, sok plusz infót megtudtam azzal kapcsolatban, nyilván felfújta a média és sokakat fújt erre ahogy engem is. Nekem még nem volt semmi ilyen élményem, de ahogy látom némelyik kérdést és rá 1-2 választ, hát eléggé gáz és ahogy írtam sok a sérült. Egyedülálló férfiként sem akarnék innen barátnőt. Maradok a spontán alkalomnál pl. üzlet, utca, étterem ahol lehet ismerkedni face to face.
2018. aug. 9. 18:41
 27/28 anonim ***** válasza:
26%

Nálam csak "majdnem összejött" esetek vannak. A dolog mindig ott kap gellert, amikor elmondom, hogy lábfétises vagyok. Külsőre a valódi életben nem találkozhattam senkivel sem, viszont volt több olyan személy, akinek a gondolkodása a leveleiből leszűrbe tetszett volna.

Szerintem ha a levelezés közben a felek nem kamuznak egymásnak, illetve, ha a megfelelő időben - tehát amikor már megvan a bizalom a feleknél -, elmondják egymásnak a nehézségeiket (extrém példa: "csámpásan öltözök"), akkor egy valódi találkozásnál ez már nem szabad, hogy hátráltató tényező legyen.

2018. aug. 9. 18:41
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ! :)

Örülök, hogy az oldal értelmes része talált rá a kérdésemre.

2018. aug. 9. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!