Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges volna, hogy minden...

Lehetséges volna, hogy minden ember másban szerencsés?

Figyelt kérdés

Mintha a szerencse valamilyen veleszületett tulajdonságunk lenne, vagy nem is tudom. Elég ködös ez a téma, olyan megfoghatatlan, de mégis...

Biztosan sokan találkoztunk olyannal, aki állandóan nyer valamit. Beküld egy hülye kódot, nyer egy autót. Vesz egy sorsjegyet, kifogja a nagy nyereményt rajta. Viszont az élet más területein meg néha balszerencse éri.

Én például soha életemben nem nyertem még semmit, ami többet ért volna 800 forintnál, de vizsgákon, nagy megmérettetéseken mindig orbitális nagy szerencsém van (pl. kihúzom az egyetlen tételt, amit megtanultam, vagy pont jó fej vizsgáztatót kapok)

Van, aki szerencsés a szerelemben, és valahogy mindig összetalálkozik a megfelelő emberrel. De mondjuk én még nem találkoztam olyannal, aki igazán bejött volna, és ez pusztán a „véletlen” műve.

Meg vannak a tipikusan szerencsétlen emberek, akik ellen mintha valahogy összeesküdött volna az univerzum.

Mit gondoltok erről? Vajon ez hogy működik, és mi alapján dől el?

2014. ápr. 14. 00:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerencsében és véletlenben én nem hiszek, van ok-okozat, előző és mostani életünkben elkövetett jó ás rossz cselekedeteink virágoznak, ezek gyümölcseit aratjuk. Sok jó cselekedet sok jó visszahatást generál, sok rossz pedig rosszat. Egyszerű. Ez a karma törvénye, azaz a "véletlen" :)

2014. ápr. 15. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!