Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Többen írták itt, hogy ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többen írták itt, hogy ezen az oldalon találtak társat. Ez hogy lehetséges? Nem okozott csalódást, hogy mondjuk hiába szimpatikus a másik egy válasz vagy kérdés alapján, de nem tetszik külsőre? Mekkora szerencse kell ahhoz, hogy ez is passzoljon?

Figyelt kérdés
Főleg tapasztalatok érdekelnek.
2018. aug. 9. 13:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%
#10 Gratulálok! Ritkán fordul elő ilyesmi, mert a neten sok kamus van... de örülök hogy vannak kivételek.
2018. aug. 9. 15:54
 12/28 anonim ***** válasza:

8. vagyok. Most direkt visszaolvastam a levelezésünket. Amiért felkeltette a figyelmem és válaszoltam, mert elég egyedi, ez volt:

"Én a helyedben beszélgetnék velem."

Utána sem volt bunkó, de a huncutkodás nálam kiverte a biztosítékot. Ha huncutkodni akarok, akkor nem Facee-n teszem. Legalább is én nem. Sokan teszik, azzal is tisztában vagyok.

Kérdező! Továbbra is az a véleményem, hogy itt nem érdemes ismerkedni. Arra megvannak a megfelelő felületek.

Itt segítő szándékú válaszokat lehet írni, vagy várni. Az is tény, hogy nem látok bele más levelezéseibe, hogy mennyire pörög itt a "privátoskodás". Most is kaptam üzenetet, szerintem sokkal jobban, mint ahogy én gondoltam.

2018. aug. 9. 16:11
 13/28 anonim ***** válasza:
Megfelelő felület hmmm, kb mind ugyanilyen csak más köntösbe bújtatva...
2018. aug. 9. 16:21
 14/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot! És a segítséget is.

Jelenleg több ismerkedésre való felületet használok, sajnos sikertelenül.

2018. aug. 9. 16:27
 15/28 anonim ***** válasza:
13.! Aláírom, hogy ebben is van valami, amit írsz. De ez az oldal akkor sem erre van kitalálva.
2018. aug. 9. 16:44
 16/28 anonim ***** válasza:
@15: A FB se, meg a villamos se, meg az egyetem se, meg a könyvtár se, meg a busz se, meg az étterem se, meg koncert se, meg a múzeum se, meg az utca se...folytassam? :)
2018. aug. 9. 16:57
 17/28 anonim ***** válasza:
Én 2 páromat ismertem meg itt. Az egyikkel 1 évet, a másikkal 6 évet voltam együtt. Bár az igaz, hogy mindkettő defektes volt, de ki nem az? :D Valójában élőben sokkal rosszabb nőkkel hozott eddig össze a sors....mind belsőleg, mind külsőleg. Amúgy lehet szerencsés voltam, de mindkettőjük átlagon felüli szépségű volt.
2018. aug. 9. 17:05
 18/28 anonim ***** válasza:

Egyszerűen ő (a lány) rám írt, hogy szimpatikus neki az íráson. Ezután leveleztünk, hívasban beszéltünk, majd találkoztunk.

Aztán lefeküdtünk egymással, és a barátnőm lett, de már nem vagyunk együtt.

Jó kis kaland volt. :-)

2018. aug. 9. 17:06
 19/28 anonim ***** válasza:

Még valami: ez kivételes eset volt, mert amúgy élőben szeretek ismerkedni.

(Előző voltam)

2018. aug. 9. 17:07
 20/28 anonim ***** válasza:
Egy alkalommal tartottam valakit annyira szimpatikusnak, hogy szívesen megismertem volna személyesen is, de ez nem kölcsönös. Egyébként viszont azt látom, hogy ez nem a megfelelő hely arra, hogy találjunk valakit, szóval elég nagy szerencse kell hozzá.
2018. aug. 9. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!