Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhetne a kapcsolatom egy 34 éves férfival? 20/N
Előző párom 10 évvel volt idősebb nálam,ott minden jól működött ilyen téren,nem a korkülönbség miatt szakítottunk.
A 34 éves férfi jelenleg szingli és tudom hogy tetszem neki,csak nem tudom mennyire. Érdemes lehet megpróbálni vele?
Nekem nagyon szimpatikus, nincs családja és felesége sem volt még.
Ezért most a hasonló cipőben járók le fognak pontozni...
Mivel van egy közeli nő ismerősöm, aki hasonló cipőben jár így azt tudom mondani, hogy működhet, de sok gond lesz. Igazából a személyiségetektől függ. Ha te vagy koravén, vagy ő nagyon fiatalos, akkor működhet. És nem ilyen apró problémákra gondolok, hogy cipővel jön be a lakásba/házba.
Csak hogy néhány általam látott problémát említsek a sok közül. Az ismerősöm 26 éves, a párja meg 39. Az ismerősöm még azt mondja, hogy ráérek még a gyerekvállalással. Még fiatal vagyok. A párja meg azt, hogy de hát már mindjárt 40 vagyok. Mire várjak ?
A lány mióta vele van, hozzá öregedett. És ezt ő is érzi, csak tűr. Vagy talán beletörődött, elfogadta. Hétvégente általában nem csinálnak semmit. Otthon főz, takarít. Hétköznap meg dolgoznak.
Nemrégiben egy poénom miatt szóba került a szex téma, és burkoltan ugyan, de végül is elpanaszolta, hogy ritkán szexelnek.
Szóval tipikus 40 évesekre jellemző életmódot élnek. Pedig csak 26 éves.
Szóval szerintem gondold át ezt.
Max addig, amíg az a kapcsolat eleje és inkább a szexről szól, nem a komolyabb dolgokról. Totálisan más világ a két életszakasz.
Én nem mennlk bele, de ez az én véleményem. Aztán majd úgyis jön valaki, aki már az ikszedik gyereket szüli az iksz évvel idősebb hapsinak és szerinte nagyon hepi minden. Még.
Ez attól függ mik az igényeid, neki mik azok, és hogy ti ketten passzoltok -e egymáshoz. Ha neked nem fontos a kora, és egyébként összeilletek, még akár működhet is. Egyik barátnőm és a férje közt 15 év a korkülönbség és nagyon jól megvannak, 3 kisfiuk is született, a 2 nagyobb, ikrek már iskolába járnak. 19 éves volt, amikor a pasi 34, akkor jöttek össze. 13 éve vannak együtt.
Nekem személy szerint kizárt lenne egy ilyen kapcsolat, mert számomra fontos a korkülönbség, én 8-10 évet is soknak tartok. Együtt szerettem volna megöregedni a párommal, nem azt, hogy eleve ő már sokkal idősebb legyen. Plusz alapból a nálam picit fiatalabb pasik jönnek be. Többnyire 1-2 évvel fiatalabbakkal jártam korábban, a férjemnél 3,5 évvel vagyok idősebb. A legidősebb pasi akivel volt kapcsolatom, csak 3 évvel volt idősebb nálam.
Szóval én pl sosem jönnék össze ilyen korkülönbséggel senkivel, mert mások az igényeim, más tetszik, de ettől még nektek összejöhet:) 32/N
Igen. Igy maradnak meg nekem a 20 eves fiuk. :) Orulok ennek.
N/35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!