Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik azt a nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a nők, hogy azért mert nem vagyok romanikus, akkor biztos nincsek érzéseim? Minden kapcsolatom emiatt ment tönkre, pedig nagyon tudok szeretni.

Figyelt kérdés
2018. júl. 30. 07:11
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Romantikus, nincsenek, elnézést a hibákért!
2018. júl. 30. 07:14
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Az kevés, hogy tudsz szeretni. Azt tudni kell kimutatni úgy, hogy határozottan érezze a másik.
2018. júl. 30. 07:14
 3/16 A kérdező kommentje:
24 órán keresztül ugráljam körbe?
2018. júl. 30. 07:16
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

Megint egy "miért nem kellek a nőknek" rinya?!?!

Vagy fogadd el, hogy így nem kellesz, vagy változtass magadon! Neked is vannak igényeid, akikhez ragaszkodsz, fogadd el, hogy a nőknek is. És messze nem az, h 24 órában körbe legyenek ugrálva.

2018. júl. 30. 07:19
 5/16 anonim ***** válasza:
81%

Nem kell körbeugrálni de éreztesd mert senki nem tudja kitalálni mit érzel ha:

- nem mondod

- nem bújsz, ölelgetsz, adsz random csókot, stb

- nem szervezel programot vagyis nem töltesz minőségi időt

- nem leped meg néha vagy nem jársz a kedvében (csoki, virág, stb)

- nem segítesz neki és teszel meg néha szívességeket (segítsd, támogasd, hallgasd végig, törődj vele)

2018. júl. 30. 07:21
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell 24 órában körbeugrálni senkit. Tanuld meg hogy mi a te szeretetnyelved.
2018. júl. 30. 07:24
 7/16 anonim ***** válasza:
40%

Nem az övé, hanem a párjáé, de igen.

2018. júl. 30. 07:28
 8/16 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok romantikus alkata sőt egyenesen rosszul vagyok tőle

Meg kell találnod azt a nőt aki hasonlóan gondolja mint te

Nekem nem jön hogy nyalasan viselkedjem egy kaocsolatban

Volt egy párom aki elvárta és minidg közölte hogy mit várt volna el és őszintén nekem eszembe se jutott volna pedig olyan egyszerű kézenfekvő dolgok de mégis semmi nekem

N24

2018. júl. 30. 07:37
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
Hogy szoktad kimutatni a szeretetedet?
2018. júl. 30. 07:38
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem emiatt mentek tönkre a kapcsolataid. Ha nem vagy romantikus és nincsenek érzéseid, az csak pozitívum a nőknél.
2018. júl. 30. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!