Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzám miért nem illik senki?
Akárkivel ismerkedtem, jártam eddig, senkivel sem passzoltunk, mert annyira más mindenki, mint én. Egyetlen olyan emberrel sem találkozom, aki teljesen megértené a lelki világomat, maximum csak nagyjából, de általában még annyira sem.
Valahogy mindenkit olyan egyszerűnek találok magamhoz képest. Nem olyan értelemben, hogy butának, meg egyébként nekem sincsen 120-as iq-m, ez nem erről szól, hanem olyan, mintha a legtöbb embernek nem lenne semmiféle beszédtémája, nem érdekelné őket semmi az iváson meg a hülyéskedésen kívül (és egyébként ez a lányokra is igaz), olyan, mintha nem is lenne bennük legbelül semmi. Mármint, semmi érdekes.
És még csak azt sem lehet mondani, hogy mindig ugyanolyan típussal próbálkozom, mert ez sem igaz. Nagyon sokféle személyiségű sráccal randiztam már, de hiába tetszik mondjuk az illető, és vonzódom hozzá, ha egyszer nem működik.
Szerintetek létezik olyan, hogy lelkitárs, vagy érjem be valakivel, akivel még egész jól elvagyunk?
22N
Jól van lányok. És a baráti viszony ápolását nem lehet szerintetek folytatni, egy párkapcsolat keretein belül. Miután járunk, már nem szabad se randizni se beszélgetni, csak dugunk és megyünk a dolgunkra? Szerintem beskatulyázzátok ti magatokat ilyen "special snowflake" szerepbe, pedig belőletek is 12 egy tucat, ahogy bárki másból.
32/f
"Ha valakit baráti szinten ismersz, akkor sokkal érdekesebbnek tűnik, mint ismeretlenül, mélyebben ismered a személyiségét, jobban megérted, megismered a múltját, a traumáit és ugyanígy mélyebben megismer ő is téged."
Bár így lenne! De azt vettem észre, hogy általában az embereknek egy random jó pasi/jó csaj egy buliból sokkal érdekesebb ilyen téren, mint egy "csak barát".
Keress introvertáltakat! Őket érdeklik a mély témák.
Extrovertáltak szeretnek felszínesek maradni.
Amúgy vannaknátmenetek persze.. ambivertáltak, akikben mindkét tulajdonság egyenlő szinten van meg pl. Meg amúgy is senki sem tiszta típus. De nagyvonalakban ennyit talán ki lehet jelenteni 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!