Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hozzám miért nem illik senki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzám miért nem illik senki?

Figyelt kérdés

Akárkivel ismerkedtem, jártam eddig, senkivel sem passzoltunk, mert annyira más mindenki, mint én. Egyetlen olyan emberrel sem találkozom, aki teljesen megértené a lelki világomat, maximum csak nagyjából, de általában még annyira sem.

Valahogy mindenkit olyan egyszerűnek találok magamhoz képest. Nem olyan értelemben, hogy butának, meg egyébként nekem sincsen 120-as iq-m, ez nem erről szól, hanem olyan, mintha a legtöbb embernek nem lenne semmiféle beszédtémája, nem érdekelné őket semmi az iváson meg a hülyéskedésen kívül (és egyébként ez a lányokra is igaz), olyan, mintha nem is lenne bennük legbelül semmi. Mármint, semmi érdekes.

És még csak azt sem lehet mondani, hogy mindig ugyanolyan típussal próbálkozom, mert ez sem igaz. Nagyon sokféle személyiségű sráccal randiztam már, de hiába tetszik mondjuk az illető, és vonzódom hozzá, ha egyszer nem működik.

Szerintetek létezik olyan, hogy lelkitárs, vagy érjem be valakivel, akivel még egész jól elvagyunk?

22N

2018. aug. 8. 14:07
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, túl komolyan veszed saját magadat meg az életet is. Holott, és ez a kérdésedből is nyilvánvaló, meg a többi hozzászólásodból is, nem vagy még egy kialakult személyiség.
2018. aug. 8. 16:49
 32/37 A kérdező kommentje:
31: Igazság szerint ezt mindig olyan emberek mondták nekem, akik meg nem tudtak semmit igazán komolyan venni, pl. nem volt bennük semmi kitartás, vagy éppen mindent elvicceltek. Én is szoktam poénkodni meg szórakozni is, de nekem ennyi közel sem elég egy kapcsolathoz, és ezt akkor sem fogom rossz dolognak tekinteni.
2018. aug. 8. 17:02
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én is hasonló helyzetben vagyok, nagyjából megfejtettem, hogy mi a valódi problémám, úgyhogy leírom, hátha segítek vele. Én személy szerint képtelen vagyok "ismerkedni", nem tudok felszínesen beszélgetni szinte ismeretlen emberekkel, nem tudok szerelmes lenni valakibe csak azért, mert jól néz ki és jól kijövök vele, nem tudom elképzelni, hogy ismeretlenül vagy felszínes ismeretség után randira menjek valakivel és két hét után el kelljen döntenem, hogy most akarok-e vele párkapcsolatot, vagy nem. Eddig mindig ilyen jellegű ismerkedésben volt részem és én is ugyanazt éreztem, amit te: egyik pasival sincs semmi közös bennünk, unalmasak voltak, nem volt miről beszélnünk, rövid úton lekoptattam őket. Amire rájöttem, az az, hogy csak úgy tudok elképzelni egy párkapcsolatot, ha előtte barátok voltunk vagy semleges környezetből ismertük egymást az illetővel. Ha valakit baráti szinten ismersz, akkor sokkal érdekesebbnek tűnik, mint ismeretlenül, mélyebben ismered a személyiségét, jobban megérted, megismered a múltját, a traumáit és ugyanígy mélyebben megismer ő is téged. Ilyen mély ismeretség mellett én rengeteg emberben találtam olyan tulajdonságokat, amiket érdekesnek és értékesnek tartottam és simán el tudtam volna képzelni párkapcsolatot több férfi ismerőssel is, hiába voltak teljesen különbözőek személyiségre és kinézetre is.
2018. aug. 8. 17:49
 34/37 A kérdező kommentje:
33: Ebben igazad van egyébként, ez velem is hasonlóan működik. :) Csak sokan nem adják meg ennek az esélyét. Vagy jöjjünk össze nagyon hamar, vagy pedig ne folytassuk. Pedig amúgy én is úgy gondolom, hogy ha többet beszélgetsz valakivel, még idővel esetleg kialakulhat valami.
2018. aug. 8. 17:56
 35/37 anonim ***** válasza:

Jól van lányok. És a baráti viszony ápolását nem lehet szerintetek folytatni, egy párkapcsolat keretein belül. Miután járunk, már nem szabad se randizni se beszélgetni, csak dugunk és megyünk a dolgunkra? Szerintem beskatulyázzátok ti magatokat ilyen "special snowflake" szerepbe, pedig belőletek is 12 egy tucat, ahogy bárki másból.

32/f

2018. aug. 8. 18:40
 36/37 anonim ***** válasza:

"Ha valakit baráti szinten ismersz, akkor sokkal érdekesebbnek tűnik, mint ismeretlenül, mélyebben ismered a személyiségét, jobban megérted, megismered a múltját, a traumáit és ugyanígy mélyebben megismer ő is téged."

Bár így lenne! De azt vettem észre, hogy általában az embereknek egy random jó pasi/jó csaj egy buliból sokkal érdekesebb ilyen téren, mint egy "csak barát".

2018. aug. 8. 19:52
 37/37 anonim ***** válasza:

Keress introvertáltakat! Őket érdeklik a mély témák.

Extrovertáltak szeretnek felszínesek maradni.

Amúgy vannaknátmenetek persze.. ambivertáltak, akikben mindkét tulajdonság egyenlő szinten van meg pl. Meg amúgy is senki sem tiszta típus. De nagyvonalakban ennyit talán ki lehet jelenteni 🙂

2018. aug. 9. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!