Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as,40-es férfiak! Lenne esélye egy 30-as kisgyerekes, magára adó, nem buta, csinos nőnek? Vagy a gyerek már kizárólag ok?
nem, nincs esélye.
Nálam a gyerek kizáró ok.
Éveken át néztem, hogy a környezetemben lévő nők milyen link alakoknak szülnek gyereket (sokan azért, hogy megfogják a csúcs pasit), közben meghallgattam, hogy milyen rendes-kedves férfi vagyok, csak éppen most nincs meg a szikra.
Most a 40 felé közeledve meg normális, jó munkával, nem apu testtel rendelkező férfiként hirtelen tömegével fedeznek fel azok a nők, akik egyedül maradtak, mert kiderült, hogy a nagy szerelmük nem véletlen dugta végig a fél várost előttük, a másik felét is végig akarja, hogy a korábbi bulikirály válójában csak egy szimpla alkoholista, hogy akit a kapcsolat elején mentegettek, hogy csak feszült, hogy jó ember ő, az a gyerek után is megmaradt agresszív tuskónak, aki pedig 30 éves koráig nem nagyon vitte túlzásba a munkát, az a gyerek születése után sem lesz sztahanovista.
Bocs, biztos van nő, aki más okokból maradt egyedül, de a környezetemben ez az általános, és a magam részéről inkább járok egy fiatalabb lánnyal, aki engem választ a gyerek apjának, nem azt akiről az első percben látni lehetett, hogy max megcsinálni fogja nem felnevelni.
Bocs, de éppen most nincs meg a szikra.
Köszönöm a válaszokat!Hú,hát öröm volt olvasni némelyik hozzászólást,negatív és pozitív értelemben egyaránt😊
A helyzet az,hogy most nem keresek társat csak kíváncsi voltam ki hogy vélekedik erről.A fiam pici még és nem most van ennek itt az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!