Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as,40-es férfiak! Lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as,40-es férfiak! Lenne esélye egy 30-as kisgyerekes, magára adó, nem buta, csinos nőnek? Vagy a gyerek már kizárólag ok?

Figyelt kérdés
Sok helyről hallom,hogy gyerekkel már nehezebb,szinte lehetetlen párt találni így.Nem apát,társat keresnék,persze ne zavaró tényezőként tekintsen a gyerekre.
2018. aug. 8. 04:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
Így elsőre igen, de nagyon kell figyelni arra, hogy mind az anyának-, mind a gyereknek bejöjjön a hapsi, ami nehéz, nem mindig megy. Függ a gyerek életkorától is.
2018. aug. 8. 07:12
 12/25 anonim ***** válasza:
41%
Nekem is van kettő. Attól fugg, te hogy állsz hozzájuk.
2018. aug. 8. 07:15
 13/25 anonim ***** válasza:
43%
Van esélyed. Nekem 2 gyerekkel elvált nőlént 35 évesen sikerült megismerkednem a párommal, aki szintén akkor volt 35 éves és nincs saját gyereke. A lényeg, hogy tudj egyensúlyt teremteni a gyereked és a párod között. Senk8t ne hanyagolj el a másik rovására.
2018. aug. 8. 07:37
 14/25 anonim ***** válasza:
66%

nem, nincs esélye.

Nálam a gyerek kizáró ok.

Éveken át néztem, hogy a környezetemben lévő nők milyen link alakoknak szülnek gyereket (sokan azért, hogy megfogják a csúcs pasit), közben meghallgattam, hogy milyen rendes-kedves férfi vagyok, csak éppen most nincs meg a szikra.

Most a 40 felé közeledve meg normális, jó munkával, nem apu testtel rendelkező férfiként hirtelen tömegével fedeznek fel azok a nők, akik egyedül maradtak, mert kiderült, hogy a nagy szerelmük nem véletlen dugta végig a fél várost előttük, a másik felét is végig akarja, hogy a korábbi bulikirály válójában csak egy szimpla alkoholista, hogy akit a kapcsolat elején mentegettek, hogy csak feszült, hogy jó ember ő, az a gyerek után is megmaradt agresszív tuskónak, aki pedig 30 éves koráig nem nagyon vitte túlzásba a munkát, az a gyerek születése után sem lesz sztahanovista.

Bocs, biztos van nő, aki más okokból maradt egyedül, de a környezetemben ez az általános, és a magam részéről inkább járok egy fiatalabb lánnyal, aki engem választ a gyerek apjának, nem azt akiről az első percben látni lehetett, hogy max megcsinálni fogja nem felnevelni.

Bocs, de éppen most nincs meg a szikra.

2018. aug. 8. 07:37
 15/25 anonim ***** válasza:
8%
Ui, és a neten persze mindenkinél lenne esélye, a valóságban a kisgyerekes anyukák a környezetemben nem pörögnek annyira, max jönnek a szép szavak és a csak szex kapcsolat, esetleg az alkesz férjet sikeresen munkanélküli párra cserélők
2018. aug. 8. 07:39
 16/25 anonim ***** válasza:
22%
A kiégett 40-es pasik között biztos találsz olyat, akinek már minden mindegy, és az se baj, ha a nő "puttonnyal" jön, csak legyen már valaki. De hidd el, ő is, ha választhatna hogy gyerekes vagy gyerek nélküli, az utóbbit választaná.
2018. aug. 8. 07:41
 17/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Hú,hát öröm volt olvasni némelyik hozzászólást,negatív és pozitív értelemben egyaránt😊

A helyzet az,hogy most nem keresek társat csak kíváncsi voltam ki hogy vélekedik erről.A fiam pici még és nem most van ennek itt az ideje.

2018. aug. 8. 08:00
 18/25 anonim ***** válasza:
40%
Szexre tök jók az ilyen csajok, ha az ember jó fej a gyerekükkel, nagyon készségesek tudnak lenni az ágyban.
2018. aug. 8. 08:05
 19/25 A kérdező kommentje:
18# Az ilyenek mint te,nem is jók másra csak szexre,de gratulálok annak az anyának is aki azért vágja hanyatt magát mert "jó fejek"a gyerekével.
2018. aug. 8. 08:12
 20/25 anonim ***** válasza:
72%
Őszinte leszek, ha beléd szeretnék tegyük fel és hajlandó lennél arra, hogy szülsz még egy közös gyermeket, akkor simán lenne esélyed. Ha ez elől elzárkóznál, akkor nem.
2018. aug. 8. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!