Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme úgy élnem férfiként, hogy egyetlen nőnek sem kellek?
Nem köt le semmi. Szabad vagy.
Tanulj kicsit angolul, aztán fogj egy hátizsákot és hajrá!
Csak egy tanács: ne egy lány, egy párkapcsolat adjon értelmet az életednek, ne ettől várd, hogy felértékelődik az életed. Persze, pozitív hatása van egy kapcsolatnak, de ez önmagában nem oldja meg a problémákat.
Olyan életet próbálj élni, ami mindenki mástól függetlenül is értékes. Ne egy külső körülménytől várd, hogy értelmet adjon az életednek, teremts magadnak. :) Hobbi, munka, egy nagyobb cél, ami jó lenne, ha megvalósulna, keress valamit, amiért harcolhatsz, ha sikerül, az plusz önbizalom, el is foglalod magad, ezzel is több leszel és ez meg akár még pozitív is lehet lányoknál később.
A kérdésre konkrétan válaszolva: igen, van értelme így élned. Csomó más dolog is van az életben, minek egy dolgon keseregni, miközben a többi elérhető jóról meg lemaradsz? Csacsiság.
+ változtatni is lehet ezen szerintem. :)
Sok sikert, ne add fel!
Szerintem amit ilyen egyszerűen ki lehet nyírni, az nem a megfelelő cél, nem az igazi.
Egyébként barátaid vannak? 0 emberi kapcsolattal,úgy, hogy különben vágynál rá, valóban nem jó, és úgy meg is értem, hogy nehéz és minden egyéb célkitűzés hamvába hol. De szerintem a barátság fontosabb és nagyobb érték, mint egy párkapcsolat, egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!