Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme úgy élnem férfikén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme úgy élnem férfiként, hogy egyetlen nőnek sem kellek?

Figyelt kérdés
Még csak nem is próbálkozok, mert valószínűleg csak elutasítást kapnék. 30/F

2018. aug. 7. 22:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
Sokat kell társaságba, programokra járni. Menjél stílustanácsadóhoz, fényképészhez, önismereti csoportba, pszichológushoz. Olyan nincs, hogy valaki senkinek nem tetszik.
2018. aug. 7. 22:46
 12/29 anonim ***** válasza:
Sajnos én is így élek és hidd el kedves kérdező hogy sok férfi van még aki szintén ilyen mint mi, hogy senkinek sem kell. Komolyan néha azt érzem hogy a barátai körömbe mindenkinek megadatik hogy kapcsolata legyen csak nekem nem... ők mivel másabbak mint én? Talán jobbak, vagy többet érdemelnek? Ezt sose tudtam magamnak megválaszolni hogy miért vagyok ilyen magányos és miért nem kellettem még soha 1 nőnek sem... 18/f
2018. aug. 7. 23:20
 13/29 anonim ***** válasza:

Miért nem sportolsz?

A jó test meghozná a nőket is az életedbe.

2018. aug. 7. 23:57
 14/29 anonim ***** válasza:
Miért kellenél bármelyik nőnek, ha nincs értelme az életednek?
2018. aug. 7. 23:59
 15/29 anonim ***** válasza:
82%

13-as:

Szimplán egy jó testtel az agyatlan, hülye pitsákat vonzaná csak be, nekem azok biztos nem kellenének. :D

2018. aug. 8. 00:23
 16/29 anonim ***** válasza:
17%

Üdvözlet a klubban, én már elmúltam negyven, de a "szuper" képességem megmaradt. Láthatatlan vagyok a nők szemében és ezen az sem változtat semmit, hogy félig már le vagyok szálkásodva. Egyszerűen olyan fiatalos az arcom, hogy az botrányos. Házas is csak azért voltam, mert teljesen leadtam az igényeimet és persze évek múltán ennek vége is lett.

Ha nem lennének a gyerekeim és a hobbim, a zene, akkor már fellógattam volna magam az első fára. De még így is sanszos néha. F

2018. aug. 8. 00:35
 17/29 anonim ***** válasza:

Ha nem is próbálkozol, mert "valószinűleg" ez meg az, akkor mégis mit vársz?

Mintha valaki sose pályázna állásra, de panaszkodna, hogy őt sehova se veszik fel...

2018. aug. 8. 09:27
 18/29 anonim ***** válasza:
Ha nem próbálkozol, mert "valószínűleg" elutasítást kapnál, akkor úgy tényleg nehéz lesz... Szerintem add fel ezt az elved.
2018. aug. 8. 11:25
 19/29 anonim ***** válasza:
Könyörgöm ne legyél már ennyire élettelen. Ha valaki árasztja magából a keserűséget és az önsajnálatot, ne agyj isten a neten panaszkodik a fásult életéről, akkor tényleg távol marad tőle mindenki. Fiatal vagy és egészséges, kezdj már valamit magaddal. Szeresd magad, máshogy nem tudsz kilábalni a depressziódból.
2018. aug. 8. 11:42
 20/29 anonim ***** válasza:
Hát, ha úgy gondolod, hogy szellemileg meghaladod egy kanos, hímnemű állat szintjét, akkor van értelme.
2018. aug. 8. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!