Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Venlany leszek?
A 21. században már nincs ilyen, hogy vénlány. A nők mindig kelendőek, a párkapcsolatok, házasságok tönkremennek, minden korosztályban van egy rakat szingli ember. Az, hogy találnál most egy férfit, nem garantálja, hogy 10 év múlva nem lennél ismét egyedül.
Ne parázd túl. Ha nem akarsz gyereket, akkor meg főleg ne.
En irtam privit neki.
“Hogy hivnak?” Vajon hogy hivjak a kerdezot?
Lassan 27 vagyok és simán benne van a pakliban, hogy vénlány leszek. Mondjuk én tudom magamról, hogy sokszor igénylem az egyedüllétet és elég zárkózott vagyok, éppen ezért lehet, nem is baj.
És hány kapcsolatod volt eddig?
Hasonló cipőben járok, de hapsiként 36 évesen. Jó megoldás lehet pl.: tanfolyamok-, sporttevékenység-, kirándulások során ismerkedni. A munkahelyi kapcsolatok nem annyira jók. A neten talán csak a fizetősek a megbízhatóak.
Ne törődj bele, indulj el valamilyen irányba! Amúgy az állat (nevezetesen a kutya) sem egy elvetendő ötlet, mert őket sétáltatni, futtatni kell, így vagy közösségbe, vagy egyedüliként foglalkozik vele az ember, de ha szép, érdekes a kutya fajtája, akkor tuti odamegy hozzá+a gazdájákoz egy-egy idegen és abból már bármi lehet:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!