Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti összejönnétek egy rendes pánikbeteg fiúval aki nem menne nagy plázákba, sportcsarnokokba és egyéb nagy helyekre? 23/F

Figyelt kérdés

2018. aug. 6. 13:23
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Előfordulnak rohamok igen de inkább az erős félelem és kisebb rosszullétek vannak.
2018. aug. 6. 13:41
 12/26 A kérdező kommentje:
Meg a nagyon nyílt terek ahol még egy fa sincs. Az könnyen elő tudja idézni a rohamot.
2018. aug. 6. 13:43
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
Nyugodj meg, biztos hogy van olyan lány/nő , aki ezeket el tudja fogadni, nyilván azzal a feltétellel jobbak az esélyeid, hogyha te is kezelteted és jól kezeled a " betegségedet".
2018. aug. 6. 13:50
 14/26 A kérdező kommentje:
Számomra az antidepresszánsok és a pszichoterápia nem hatott. A leginkább az hogy beviszem magamat a számonra kellemetlen helyekre, helyzetekbe.
2018. aug. 6. 13:58
 15/26 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem is vannak ilyen időszakaim nagy ritkán
2018. aug. 6. 14:36
 16/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem.

Exem pánikbeteg volt... hagyjuk inkább. Vele is lehetett menni, csak épp mikor rohama volt, akkor otthon is halálfélelem, reszketés, ő meghal, stb. Egy filmet nem lehetett vele végignézni.

Hagyjuk, el lehet menni terápiára, és nem a másik embert tönkretenni a te betegséged miatt.

2018. aug. 6. 14:52
 17/26 A kérdező kommentje:
Elmemtem terápiára de az nem oldja meg az ember helyzetét. Ha például nincsenek barátai azt sem fogja megoldani.
2018. aug. 6. 15:01
 18/26 anonim ***** válasza:

"Elmemtem terápiára de az nem oldja meg az ember helyzetét."

Hát, ha te nem akarsz meggyógyulni, akkor az orvosok a fejük tetejére is állhatnak, akkor se tudnak meggyógyítani téged, plusz ilyen hozzáállással, mint a tiéd?

Menj pszichológushoz. Valami lelki dolog miatt csak kialakult nálad ez a betegség, amit több szakember segítségével jó lenne megtudni és megoldani.

2018. aug. 6. 15:06
 19/26 anonim ***** válasza:
16%

Nekem sem hatott a terapia. Regen voltam igy. Evekkel ezelott. Nagyon durvan jott ram a panik illetve a szorongas. Moccani sem birtam. Lefagytam. Nekem az segitett, hogy nagyon ideges voltam magamra, amiert korlatozom sajat magamat, volt bennem duh is. Ezert utvonalakat terveztem Budapest korul. Minden nap. Westend—>Arkad—>Arena—>Deak olyan helyker erintettem, ahol nagyon nagy tomeg volt....az elso 1-2 honap kinszenvedes volt. Mire haza keveredtem szedultem, izzadtam, a vernyomasom az egekben. Minden nap, vagy masodik nap szerveztem ilyen utakat.....nem tudom mennyi idobe telt mig vegul megszoktam a tomeget, talan 6 honap.....lehet kevesebb (nagyon regen volt mar ez) de azt vettem eszre, hogy mgszuntek a felelmeim, a panik. Nekem igy ment. Persze elltte pontosan 8 fele antidepresszanst es pszichotikumot irtak fel, amiktol csak jobban beparaztam, nagyon nem voltak jok ezek a gyogyszerek nekem.

Csak azert irtam le. Mert igy is lehet. Igaz....vigyazni kell, mert neha visszaut, melyebbre taszit a tulzott nagy ingerhatas.

Remelem sikerul kigyogyulnod ebbol az allapotbol.

2018. aug. 6. 15:16
 20/26 A kérdező kommentje:
Én is útvonalakat tűzök ki Budapesten de csak elég kis lépésenként tudok haladni. Ha új helyekhez érek még rosszabb. A plázák meg nagyon rosszak. Főleg ha az emeletre fel kell menni. Utolsó te pánikrohamokkal mentél végig a plázákon? Volt valami technikád?
2018. aug. 6. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!