Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti összejönnétek egy rendes pánikbeteg fiúval aki nem menne nagy plázákba, sportcsarnokokba és egyéb nagy helyekre? 23/F
Nem.
Exem pánikbeteg volt... hagyjuk inkább. Vele is lehetett menni, csak épp mikor rohama volt, akkor otthon is halálfélelem, reszketés, ő meghal, stb. Egy filmet nem lehetett vele végignézni.
Hagyjuk, el lehet menni terápiára, és nem a másik embert tönkretenni a te betegséged miatt.
"Elmemtem terápiára de az nem oldja meg az ember helyzetét."
Hát, ha te nem akarsz meggyógyulni, akkor az orvosok a fejük tetejére is állhatnak, akkor se tudnak meggyógyítani téged, plusz ilyen hozzáállással, mint a tiéd?
Menj pszichológushoz. Valami lelki dolog miatt csak kialakult nálad ez a betegség, amit több szakember segítségével jó lenne megtudni és megoldani.
Nekem sem hatott a terapia. Regen voltam igy. Evekkel ezelott. Nagyon durvan jott ram a panik illetve a szorongas. Moccani sem birtam. Lefagytam. Nekem az segitett, hogy nagyon ideges voltam magamra, amiert korlatozom sajat magamat, volt bennem duh is. Ezert utvonalakat terveztem Budapest korul. Minden nap. Westend—>Arkad—>Arena—>Deak olyan helyker erintettem, ahol nagyon nagy tomeg volt....az elso 1-2 honap kinszenvedes volt. Mire haza keveredtem szedultem, izzadtam, a vernyomasom az egekben. Minden nap, vagy masodik nap szerveztem ilyen utakat.....nem tudom mennyi idobe telt mig vegul megszoktam a tomeget, talan 6 honap.....lehet kevesebb (nagyon regen volt mar ez) de azt vettem eszre, hogy mgszuntek a felelmeim, a panik. Nekem igy ment. Persze elltte pontosan 8 fele antidepresszanst es pszichotikumot irtak fel, amiktol csak jobban beparaztam, nagyon nem voltak jok ezek a gyogyszerek nekem.
Csak azert irtam le. Mert igy is lehet. Igaz....vigyazni kell, mert neha visszaut, melyebbre taszit a tulzott nagy ingerhatas.
Remelem sikerul kigyogyulnod ebbol az allapotbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!