Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem haladok a pasival. Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem haladok a pasival. Szerintetek mi a baja?

Figyelt kérdés

Elmondása szerint tetszem neki. Kölcsönösen keressük egymást, nagyon jóképű férfi, de mintha nem akarna semmit. Szemét lenne? Csak az egoját simogatja?

Volt már 9 éves kapcsolata. Nem hiszem hogy szélhámos. Mit mondtok?

2018. aug. 5. 19:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem nagyon értelek. Miért szemétláda ? Mert te nem kellesz neki ? Vagy van valami, amit nem említettél meg ? Csak azért, mert emiatt nem szemétláda.

A lány, akivel volt 9 évig, kellett neki.

Meg más is fog, de lehet, az nem te leszel, hanem egy olyan, aki mély hatást gyakorol rá.

Amúgy megkérdezhezheted tőle, hányadán álltok, de ne szaladj utána.

És továbbra is azt mondom : nem nevezz valakit csak azért szemétládának, mert esetleg tőled nem akar semmit.

2018. aug. 5. 20:43
 12/16 A kérdező kommentje:
11es! Nem amiatt, hanem akkor miért hiteget, hogy milyen jól nézek ki, és elmondása szerint szimpatikus vagyok neki. Aztán meg nem lép. :/
2018. aug. 5. 20:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem hitegetés hanem bók! Te ezt nagyon félreértetted, mint azok a szerencsétlen fiúk, akikre ha már rámosolyogsz, azt hiszi akarsz valamit. Nem, nem akarsz semmit. Ő sem.

Tehát, ezt nevezik BÓKOLÁSNAK! Remélem tisztul a kép ;).

2018. aug. 5. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:

#12, akkor hitegetne, ha azt mondta volna, hogy akar tőled valamit, esetleg történt is volna valami köztetet, aztán meg lelép. Az nem hitegetés, hogy azt mondja, jól nézel ki, szimpatikus vagy neki...

Értem, mire gondolsz, ő érzi, hogy te többet akarsz és megteheti, hogy elhúzza a mézesmadzagot.

Továbbra is azt mondom : rákérdezhetsz, hányas a kabát, de szerintem nem te leszel a befutó.

2018. aug. 5. 20:56
 15/16 A kérdező kommentje:
Amikor megismertem a testbeszédéből k9vetkeztettem arra, hogy vonzónak talál és szerete valamit. De talán csak a pia hatása. :S
2018. aug. 5. 21:05
 16/16 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Én nem mondtam, hogy szemétláda, csak lehet, a 9 éves kapcsolat után élvezi a szabadságot, nem akarja lekötni magát. És rájött arra is, hogy milyen jó, hogy futnak utána a nők.

Azért tanácsoltam, hogy hagyd, vagyis lazíts a kapcsolaton, ha igazán te kellesz neki, akkor nem fogja hagyni, hogy kilépj az életéből. Ha meg hagyja, akkor nem kár érte.

2018. aug. 6. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!