Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnek azok a nők akikkel senki nem akar családot alapítani?
Figyelt kérdés
Főleg hogy sok tapintatlan ember még rá is kérdez rosszallóan, hogy te nem szeretnél gyereket? Sőt nekem legutóbb a háziorvosom jött elő ezzel a témával, hogy már benne vagyok a korban. Mit lehet erre válaszolni mégis? Ezek az emberek azt hiszik, hogy amelyik nő szeretne férjet, gyereket, annak csettintésre ott terem? Arra nem gondolnak, hogy nem azért nincs mert nem akarok, válogatós vagyok, a hercegre várok stb, hanem mert engem nem akar senki komolyan? Épp elég fájdalom az, amikor egy nő túl van már két 5 évnél hosszabb kapcsolaton, amikben csak hitegették, kihasználták, közben pedig egyre csak öregedett. Az az igazság, én az ilyen kérdéseket olyan sértőnek, megalázónak érzem, hogy már letudom azzal, hogy nem, nem akarok gyereket. Nem akarom, hogy sajnáljanak.2018. aug. 4. 16:37
11/13 anonim válasza:
Ismeretlen apa nemi betegsegek ill orokletes betegsegek ?
12/13 anonim válasza:
Egyes válaszolóknak elkerülte a figyelmét, hogy a kérdező nem egyedülálló anya akar lenni, hanem családra vágyik....na mindegy.
13/13 anonim válasza:
Hmm változtathatsz lakóhelyet pl. Én sokszor gondolom hogy gond van az itteni férfiakkal akár magyarország. Élvezd addig is az életed képezd magad fejlődj karrier egzisztencia stb... Nem tudom hány éves vagy? Én 36ig fogok várni. Ha addig nincs senkim olyan akkor spermadonor vagy örökbefogadok (de azt márelőbb el kell inditani). Per pillanat ennyi. 😌 Vagy egyszerűen próbálkozz más tipusú férfiakkal. Sokdzor csak ennyi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!