Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi eselye van egy gerinferduleses,50 feletti nonek arra, hogy vonzó, szerethető legyen?
Annyit kérek, ne legyen durva válasz.Helyes arc, fiatalos kulso, de a hátam ronda.
Ruhaban nem feltuno,de amugy lathato.
Hasonlo problemaval, onmagat elfogado emberek irjanak, hatha segit.Fiatal koromtol tudok s gerincbetegsegemrol, amit lehet megteezem,de selejtes vagyok.
Mit varok a kerdésemtol, mit lehet erre valaszolni?!
Újra csak megkoszonni tudom a kommenteket.Így gondolom en is,csak a 12oraba,a gerincevel!korhazba kerult anyukam sorsa is rátett egy oriasi lapattal.
Tarskereső. Milyen 0 kitoltottségű adatlap?! Én nem sunyi kategoria vagyoķ!Vannak ilyenek boven, Meg se nezek arctalan gyavakat!
Soksok randira nem mentem el. Miert? Mert ero kell a tarskereseshez.(Segits magadon Isten is megsegit!) Magabiztossag, hit, lazaság. Mint az allaskeresőn.
Mozgaserult ferfit keressek! En nem vagyok az, es lelkileg nem vagyok eros ahhoz, hogy ilyen terhet plusszba bevallaljak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!