Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most ilyenkor mi a helyzet?
Mind a ketten egyetimsták vagyunk,ő az egyetem városában lakik én az ország tulsó végében, nyári szünet előtt, elhívtam egy randira, de aznap sok program miatt, váratlanul lemondta.. akkor azt hittem, hogy hárít és sokáig jegeltem vele a beszélgetést, eltelt egy olyan 2 hónap és újra rám írt, hogy mi a helyzet? Most teljesen össze vagyok zavarodva, nem értem , hogy most akkor mi van?! Azóta mindennap ír nekem, úgy döntöttem, hogy írogatok én is csak azért, hogy most akkor kiderüljön, hogy mi a helyzet.. , de egyelőre nincs magyarázat. Amúgy nagyon kedves velem, érdeklődőnek tűnik, habár messengeren eléggé szűkszavú. Legutóbb, már fotót is küldött a gyakorlati helyéről, hogy itt dolgozik.. ha valaki nem akarna semmit a másiktól, akkor nem igazán küldözgetne fotót, hogy hol dolgozik éppen nem?
Ha esetleg tapasztaltabbak vagytok, mint én vagy voltatok már ilyen helyzetben osszátok meg a véleményeteket, kíváncsi vagyok. 23/F
Instant lepotontozásra kerülő választ fogok adni, de nem érdekel, mert 99%-ban a következő miatt lehet ez:
Igazából baromira nem érdekled, unaloműzésnek tökéletes vagy számára, de többet nem akar. Ezért is mondta le a randit. Azért mert küld képeket a munkahelyéről még semmit se jelent, csak kicsit serkenti a beszélgetést, ennyi, nem kell többet beleképzelni.
22/F
#1: nem igazán más véleményének az értékelése, szimplán csak érdekel ebben a szituációban másnak a véleménye
#2: nem igazán ilyen jobb partyra hajlónak ismertem meg a lányt, sőt, ahogy tudom, 23 évesen, még nem volt kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!