Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan lány, aki eltudna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki eltudna így viselni?

Figyelt kérdés

Szeretek lökött lenni, ökörködni, grimaszolni, visongatni, extázisba lenni. Nem tehetek róla élvezem ezeket. Amikor jó kedvem van akkor egyedül a tükörbe is szeretem ezeket csinálni. Van egy macskám néha nyávogok neki, úgy játszok vele, mintha én is macska lennék megbújok asztal mögött és úgy teszek mintha levadásznám.

Szeretek első randin ilyen felszabadult lenni. Mivel nem szeretem az ilyen mivel foglalkozol, mi a hobbid és mi a célod szerű uncsi kérdéseket. Ezért arra gondolkodtam azt fogom válaszolni erre, hogy nincs életcélom úgy tervezem, hogy hajléktalan leszek és azon gondolkozom, hogy melyik aluljáróban fogom eltölteni az életemet, ebbe majd tanácsot is fogok kérni tőle és megkérdezem, hogy nem e csatlakozna velem és ott lent romantikáznánk. :D

Amúgy viccet félre téve attól, hogy lökött vagyok egyedül élek és eltartom magam, csak szeretnék mellette felszabadult lenni és én így szabadulok fel. :)

2018. aug. 1. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Én biztos hogy nem bírnám ezt elviselni. Sajnálom.
2018. aug. 1. 10:44
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Tetszik, ha valakiben van lazaság, lehet vele poénkodni, viszont azt már nem bírom, amikor az illető semmit sem tud komolyan venni, és mindent elviccel.
2018. aug. 1. 10:48
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Egy cirkuszban nagy sikered lenne, régen ilyenek voltak az "udvari bolondok", szórakoztatták a népet. :D
2018. aug. 1. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
96%
Férfiként mondom, hogy egy NŐnél ritka, hogy ezeket tolerálja...🤔
2018. aug. 1. 11:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Néha lehetsz lökött, még viselkedhetsz úgy, mint egy cica, de első randin kiakadnék ezen. Ez már túl lokott.

Tuti van, akinek ez bejön, de elég kevés. Légy önmagad és akkor tálalsz rendes párt.

2018. okt. 25. 08:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Alapvetően díjazom a lököttséget, de ahhoz ismernek kell a másikat.. Első randin szerintem döbbenten néznék, hogy ez most komolyan velem történik ...?
2018. okt. 25. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!