Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, aki eltudna így viselni?
Szeretek lökött lenni, ökörködni, grimaszolni, visongatni, extázisba lenni. Nem tehetek róla élvezem ezeket. Amikor jó kedvem van akkor egyedül a tükörbe is szeretem ezeket csinálni. Van egy macskám néha nyávogok neki, úgy játszok vele, mintha én is macska lennék megbújok asztal mögött és úgy teszek mintha levadásznám.
Szeretek első randin ilyen felszabadult lenni. Mivel nem szeretem az ilyen mivel foglalkozol, mi a hobbid és mi a célod szerű uncsi kérdéseket. Ezért arra gondolkodtam azt fogom válaszolni erre, hogy nincs életcélom úgy tervezem, hogy hajléktalan leszek és azon gondolkozom, hogy melyik aluljáróban fogom eltölteni az életemet, ebbe majd tanácsot is fogok kérni tőle és megkérdezem, hogy nem e csatlakozna velem és ott lent romantikáznánk. :D
Amúgy viccet félre téve attól, hogy lökött vagyok egyedül élek és eltartom magam, csak szeretnék mellette felszabadult lenni és én így szabadulok fel. :)
Néha lehetsz lökött, még viselkedhetsz úgy, mint egy cica, de első randin kiakadnék ezen. Ez már túl lokott.
Tuti van, akinek ez bejön, de elég kevés. Légy önmagad és akkor tálalsz rendes párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!