Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még valaki, aki ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki, aki ezt eltudná olvasni és tudna segíteni? Kicsit hosszú.

Figyelt kérdés

Először is köszönöm annak aki elolvassa és próbál segíteni :)

Másodszor..mielőtt valaki azt írná, hogy ő már látott egy ehhez hasonló kérdést, akkor igen lehet jól látta, mert nem ez az első kérdésem ezzel a dologgal kapcsolatban, de most részletesebben megpróbálok leírni mindent :D

Van egy tőlem egy évvel idősebb fiú, akivel egy suliba járunk. Még mindketten általános iskolások vagyunk, ő már most ballagni fog sajnos, én egyel alatta járok. Igazából már nagyon régóta szerelmes vagyok/voltam belé, egészen kicsik voltunk még akkor. Úgymond láthattam felnőni, vagyis ahogy olyan kisfiúból ilyen tini fiú lett, és nagyon helyessé vált, kisebb korában pedig cuki volt:D. Ő volt az első szerelmem, akit még négy és fél év után sem tudok elfelejteni. Voltak olyan időszakok, mikor már nem éreztem iránta annyira nagyon semmit. Ő eleinte nem is foglalkozott velem, és én sem hittem el annyira hogy szeretem meg semmi, de ahogy minden nap láttam egyre többet gondoltam rá és hát szerelmes lettem belé. Ezt persze megtudták egy páran a suliból, de még kicsik voltunk, alig értettük mi az hogy szerelem. Majd nőttünk, és én még mindig szerettem, közben az ő lány osztálytársai is, és az egész iskola megtudta hogy mennyire szerelmes vagyok a fiúba, és persze a fiú is. Mindenki ezzel cseszegetett, hogy "júúj te szerelmes vagy az osztálytársamba..". A fiú nem foglalkozott azzal hogy szeretem, egy ideig. De eközben sok minden történt, beszélgettem a fiúval fb-n, ismerősök lettünk, és az osztálytársai üzengettek az én nevemben neki, ő meg elhitte hogy én üzenem, miközben én az egészről nem is tudtam, ő írta fb-n, hogy hagyjam abba. Majd összevesztünk, le is törölt az ismerősei közül. Ahogy le törölt, egy pár hónap múlva láttam rajta hogy érdeklem, mivel én már nem figyeltem rá, de még mindig szerettem, csak nem mutattam ki. Ekkor elkezdtek nézegetni folyton a haverjai és ő is, meg a haverjai beszólogattak mindig, pl.: "itt jön xy csaja..". Ez volt tavaly. Tavaly előtt télen pedig meg fürdettek a hóban, eléggé sokat kaptam, de akkor beszélt hozzám, a nevemet mondta, és visszarántott a földre, a nevemet pedig olyan édesen mondta, tehát nem úgy hogy pl. Andi, hanem úgy hogy Andikaa.. (jó tudom ez nem lényeg és nem is Andi a nevem, de nekem fontos volt leírni:D). Majd történtek olyanok is, hogy megéreztem hogy ahol én ott vagyok ott hamarosan ő is meg fog jelenni, és meg is jelent. Ilyen nem egyszer történt, és már picit ijesztő is volt, de imádtam:D. Aztán volt egy időszak, mikor azt játszottuk, hogy ha ő rám nézett én ezt észrevettem, és ránéztem, majd ő a földre, a plafonra, vagy el máshova mint aki nem is nézett rám. Ha a haverja akkor mondott nekem valamit, amikor ő is ott volt akkor totál elpirult és mosolygott, meg nézte a földet. Olyan is volt már, hogy a haverja szólt neki hogy hol vagyok, úgy próbált rám mutatni, de persze a fiúnak elég volt egy pici lökés vagy egy szó, és már tudta is hogy rólam van szó, egyből rám nézett. Volt mikor köszönt, kicsit halkan, de köszönt:3. Akkor csinált már olyan fura dolgot is, hogy megállt előttem kb. úgy 3-4 méterre és becsukta a szemét és mosolygott rám majd kinyitotta a szemét, elpirult és tovább ment :D. De volt mikor előre engedett, mondjuk be az ajtón, vagy ilyenek, meg éreztem hogy milyen jó illata van, ezért arra is gondoltam már hogy parfümözi magát lehet hogy miattam de ez egyáltalán nem biztos:D.

Mostanában, vagyis egy olyan jó hónapja ez elmúlt, már nem nézem őt, és ő sem néz engem. De voltam pillanatok, mikor annyira szemeztünk, hogy beszélt hozzá a haverja és ő nem is figyelt rá, csak engem nézett. Aztán most kicsit szünetet tartottam, nem figyeltem, és ő sem engem, de most megint elkezdte a napokban. Viszont nem csak ő néz, hanem a haverjai is, de főleg inkább ő és a legjobb haverja. Tegnap is, kicsit messzebb álltunk egymástól, de látni lehetett rajtuk ahogy engem néznek. Majd elkezdtem matatni a táskámban, és ők meg ekkor már a táskám közelében voltak, vagyis a közelembe jöttek. Mikor a táskámban pakolásztam, akkor barátnőm figyelte a fiút, és azt mondta hogy egész végig engem nézett, meg a haverja is. Most ismét a közelemben vannak, csapatostól, és ha elmegyek előttük akkor az összes haverja engem néz és persze ő is, meg vigyorognak és van hogy hangosan nevetnek és "úúúú"-gatnak is. Nem tudom miért csinálják ezt, vagy mire jó ez nekik, de fura..

Mindenesetre, ahhoz képest hogy megfogadtam hogy nem fogok kimutatni ezek után iránta semmilyen érzelmemet, ő most elérte hogy megint nagyon érdeklődjek iránta. Egyszerűen nem tudom elfelejteni, nem tudom kiverni a fejemből, azt az édes arcát, meg azt ahogy jöttek utánam tegnap és ahogy rám nézett..na azt meg főleg nem. Egyik barátnőm beszélt vele, nem olyan túl rég és a fiú azt mondta hogy neki nem kell barátnő.

Azt tudni kell, hogy nem beszélgettünk még élőben, és azt is hogy nem jelöl már vissza fb-n, és nem is válaszol semmire. Mivel a suliban pedig mindig a haverjaival van, én nem merek odamenni hozzá, meg nem is tudnék neki mit mondani. Most majálison viszont fel fog lépni, és én megyek majálisozni b.nőmmel, és ahj annyira szeretnék vele beszélgetni meg rengeteget együtt lenni, és megölelni meg ilyeneket...én nem hiszem el azt, hogy ő soha nem érzet irántam semmit, és azt sem hogy neki nem kell barátnő. Egyszerűen csak fél tőle, lehet a csalódástól, és lehet azt várja hogy én lépjek, csak akkor legalább írna vissza fb-n.

Az lenne a kérdésem, hogy akkor most tetszek neki? Vagy mit csináljak hogy végre elérjem hogy beszéljünk, vagy hogy vissza írjon? Majálison menjek utána? Vagy mit tegyek ilyen helyzetben?

Kérlek segítsetek, mert hamarosan vége a sulinak, ő elballag, és már nem fogjuk látni egymást..pedig ő nekem fontos :/

Ja és még annyit, hogy privit is lehet írni:D

Köszönöm szépen:)

2015. ápr. 24. 23:55
 1/8 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 24. 23:56
 2/8 opened paradise ***** válasza:

Először is:

Korodhoz képest,sokkal jobban írsz,mint itt a többség.

Csak mostanában kezdtek nézegetni és a haverjai is?

Nem lehet,hogy azért,mert elkezdtél "nőiesedni"?

Barátnőnek ilyenben sohasem hinnék,viszont ha nem válaszol semmire sem,az már gyanúsabb.

A helyedben odamennék hozzá és direktben megkérdezném,hogy mit gondol igazából.

2015. ápr. 25. 00:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, tudom már rengetegen mondták hogy érettebb vagyok:)

Valójában igen azt, hogy a haverjai is nézegetnek azt most kezdték el, de a fiú előtte is nézett, amint azt írtam.

Odamenni nem merek, suliban a haverjai előtt meg főleg, mert van 1-2 bunkó is köztük, és ők tuti elkezdenének csúfolni, vagy mondani mindenféle hülyeséget..és akkor annak semmi értelme, max engem bántanak meg vele, és én égek be..az egész suli előtt. Ezen a majálison gondolkodok nagyon..:D

2015. ápr. 25. 00:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Tényleg jó hosszú :D hát nekem 2 tippem van. Lehet hogy tényleg szeret és nem meri felvállalni és magának sem ismerte be, csak hazudta azt hogy nem akar barátnőt már én is voltam ilyesmi szituban és akkor én is ezt mondtam hogy nem akarok barátot mikor kérdezték h az tetszik e aki tetszik. Ja igen és én is mindig elpirultam és nem mertem beszélni azzal aki tetszett és keveset beszéltünk. ezt ugye tapasztalatból mondtam és én sem akartam beismerni hogy tetszik de folyton rá gondoltam.

De ugye van a 2. verzió(ez is tapasztalat): volt egy fiú akiről megtudtam hogy tetszek neki és valahányszor szembe jött mindig elpirultam és mindig mosolyogtam rá de nekem nem tetszett de valamiért mindig elpirultam... bár az első valószínűbb :) írj facen flörtölj vele szemezz kisebb bókok akkor húzd ki magad legyél büszke ha a közeledben van és próbálj meg vele "véletlenül" találkozni de mikor meglátod akkor egy kicsit érintsd meg mintha nekimentél volna de csak puhán :) ja és legyél természetes és szerintem megkérdezhetnéd egyik haverját hogy mit tud ő. Gratulálj neki mindig ha nyer vmit vagy mond neki h boldog névnapot stb. kínáld meg a vizedből. Ne tapadj rá de próbálj a közelében lenni ha teheted és nem érzed gáznak. Vagy tudom ez nem a legjobb de ha felszedsz egy másik fiút úgyis megtudod az igazságot. Hajráá :)

2015. ápr. 25. 00:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen 😃
2015. ápr. 25. 00:30
 6/8 anonim válasza:
Egy messzi messzi galaxisban amikor a föld már nem létezett..... hagyjuk. :D szóval, elolvastam, és egyyetértek az 5. válaszolóval. (y)
2015. ápr. 25. 15:49
 7/8 anonim válasza:
Ezt telefonon írtad? :D
2015. ápr. 25. 18:20
 8/8 A kérdező kommentje:

😂😂 es mit valaszolt az 5. valaszolo?�😂

Amugy nem. A kerdest netrol irtam😃

2015. ápr. 25. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!