Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről a lányról, engem kicsit megijesztett?
Nem minden kutya egyforma, úgy ahogy ember és ember között is van különbség.
Nem túlzás.
"de nekünk a kutya házőrző volt"
Neki meg csaladtag.
Abdzolut nem tulzas, amit tesz.
Miert baj neked, hogy megy a cd, mig nincs otthon? 😊
Lehet, hogy furcsa benyomást keltene (mivel sosem hallottam ilyenrõl, ezért fura), DE emiatt még nem ítélnék el senki sem.
Ha amúgy normális lány más szempontokból is, akkor jó az.
Jo-jo, hogy szereti a kutyakat/allatokat.
De ez nekem is kicsit fura. Szerintem ha osszejottok es pl választania kellene kozted es a kutya kozott.....hát....
Amugy szerintem átesett a lo túloldalára. Az allatok, foleg a kutyak, feltetlen szeretet adnak. Erősebbé ket szerintem mint amit az ember valaha fog tudni adni. Es hat....egy kutya szeretete megugorja az ember altal adni tudo szeretetet. Szoval, erdemes az állatoktól erzelmileg kicsit tavol maradni.
Szerintem.
Én megértem, hogy ahány ház, annyi szokás, de most ezen mi a fene ijesztett meg??
Főleg, hogy állításod szerint szereted az állatokat. Vagy csak addig szereted, ameddig elég tárgyként kezelni őket?
És belegondolva az állat helyzetébe: vajon a ti házőrzőtök érzi jobban magát, vagy az ő szobakedvence?
Ráadásul azon fennakadni, hogy a szilveszteri hangzavarban, ami köztudottan az egyik legstresszesebb időszak a kutyáknak, gondol rá, és igyekszik kellemesebbé tenni azt az éjszakát... ha tényleg szeretnéd az állatokat, akkor ebben nem látnál semmiféle túlzást vagy kivetni valót.
Értem én, hogy az évszázados reflex szerint a kutya csak arra van, hogy jókorát harapjon a betolakodó farpofájába, meg a nyuszika sem házikedvenc, hanem vasárnapi lakoma, de ember, empátia!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!