Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a ronda külsővel?
Ronda az arcom, sose volt bnőm pedig már 24 éves vagyok :(
Próbálkoztam társkeresőn, de semmi siker. :(
Nem írnak vissza, nincs egyezés meg semmi. Nem régiben egy lány le is rondázott :(
Vannak már új ruháim, de nem ér semmit, egyszer másik frizurám is volt, erre annyit mondanak, hogy másképpen néztem ki (véletlen sem, hogy jobban)
Mit lehet tenni ha nagyon csúnya vagyok? :'(
24/F
Szia!
Egy divatos szemüveg segíthet, a vastagabb keretű, újra népszerű 60-as évekbeli szemüvegre gondolok. Másra szerintem nincs szükséged. Légy önmagad és ne a társkeresőn ismerkedjél, sajnos ott a jóképű férfiak előnyben vannak. Járj el olyan helyekre, ahol sokan megfordulnak, pl rendezvények, sétányok, könyvesbolt, tesco, stb. Vagy válassz olyan elfoglaltságot, ami az érdeklődési körödnek megfelelő. Biztosan lesz olyan lány, akivel kijössz és el tudsz beszélgetni. a társkeresés olyan ganyé... sajnálom, ne erőltesd. Többet árt, mint használ, az csak a nőknek jó ego növelésre. Meg annak, aki jól megszedi magát az üzemeltetéséből...
SzDG jól írta.
A legelső lépés, hogy elfogadod magad olyannak, amilyen vagy. Ha utálod a külsőd, azt a lányok is meg fogják érezni.
Jó eséllyel nem vagy ronda, csak hisztizel, mert nem tudsz csajozni. Eddig akárki mutatott magáról képet, min. átlagos volt külsőre (néhányan kifejezetten jóképűek). Ajánlom a "Pszichokibernetika" című könyvet a témában.
Amúgy meg logikus, hogy azonosítsd, mi előnytelen az arcodon (valószínűleg nem két orrod és három szemed van) és azon javíts - ha beesett az arcod, hízz egy pár kilót, ha ragyás vagy, menj bőrgyógyászhoz, ha nem tudsz normális szakállat növeszteni, akkor inkább vágd le azt a három eltévedt szőrszálat az álladról stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!