Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire lehet hátrány?
Van egy lány, akivel elkezdtem ismerkedni az elmúlt időben. Egyelőre még csak neten beszéltünk, személyes találkozásra még nem került sor, de nagyon úgy néz ki, hogy összejöhet. Azonban felmerültek bennem komoly kételyek a kapcsolat kialakulásának sikerességével kapcsolatban. Rólam tudni kell, hogy nem vagyok egy túlzottan szociális ember és emellett gazdag sem (lévén tanuló vagyok még, nincs keresetem). Ez most nem azt jelenti, hogy csóró lennék, de a lány családjához képest meglehetősen. Ő a szüleivel külföldön és belföldön is volt nyaralni, csomó programra jár, nagy magánházban laknak tehát ebből azt szűrtem le, hogy eléggé gazdag családból származik. Szerintetek ez az anyagi különbség mennyire akadályozhatja meg a kapcsolat létrejöttét? Meg az, hogy ő ennyire szociális típus, míg én inkább otthonülősebb vagyok?
Korábban nem volt még kapcsolatom, ezért nem tudom, hogy ez manapság mennyire befolyásoló tényező.
Amúgy korban én 20 vagyok, ő 18 éves.
Ne foglalkozz az anyagi különbséggel, udvarolj csak neki nyugodtan. Aki tehetősebb, annak sokszor fel se tűnik ez a különbség, mert megszokta, ami körül veszi. Ház, medence, kocsik, nyaralások neki hétköznapi dolgok, csak neked szúrnak szemet, így a különbség is a te szemszögedből feltűnőbb.
Ha pedig közben megkedvelnek a szülei, és érzik, hogy nem csak a pénz miatt tapadsz a lányukra, akkor még jól is kijöhetsz ebből.
ha van a verdán, az abszolút nem hátrány
gyűrődik a beton, gyűrődik a kátrány
vagy itt van még a választék, a nitró
turbó, nitró, ez így a jó
Igenis lesznek akadályok ebben a kapcsolatban a társadalmi különbségek miatt, de ezeket meg lehet oldani ha jól álltok a dolgokhoz. Nem vagy kevesebb ember emiatt ahogyan ő sem több! Ha ezt érezteti veled ő vagy a családja akkor hagyd is ott.
A többi rajtatok múlik, sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!