Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen a mostani magánéletetek?

Figyelt kérdés
Örömteli, bús vagy bonyolult inkább?

2018. júl. 29. 20:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

10/7

azért sokkal jobb mint a langyos víz, de lehetne klasszisokkal jobb is.

igazából még egy kis erőt kellene vennem magamon és egy picit tenni azért, hogy még jobb legyen.

2018. júl. 29. 20:21
 12/26 anonim ***** válasza:
50%
Engem megérintett Isten szeretete és Jézus kegyelme, a fény átjárja szellememet, ez ad erőt a megvilágosodás rögös mezsgyéjén hogy kiteljesedjen lelkem.
2018. júl. 29. 20:29
 13/26 anonim ***** válasza:
75%
Kiegyensulyozott. Es sokat melozok azert h ez igy is maradjon, emiatt faradt vagyok:D
2018. júl. 29. 20:39
 14/26 anonim ***** válasza:
Fura. Sok nagyon jó dolog van az életemben,de van egy több,mint 1 évre visszanyúló történés (ha úgy vesszük sérelem),ami akkorát ütött rajtam,hogy még mindig nem tudtam teljesen elengedni gondolataimból. Mindennek ellenére,nagyon sokat dolgoztam magammal a probléma elengedésén,feldolgozásán. Sokat fejlődtem,tanultam. De még mindig ott van a fejemben sokszor.
2018. júl. 29. 20:42
 15/26 anonim ***** válasza:
26 év után is, elfogadható. F
2018. júl. 29. 20:46
 16/26 anonim ***** válasza:
62%

Nincs. :D

Őszintén? Leszarom. Most vettek fel egy piszoknehéz szakra, a korábbi szakomról nem maradt egy barátom sem szinte és csak lézengeni jártam be a végén (köszönni sem voltak hajlandóak nekem, pedig sosem voltam rossz arc, csak a tanulásra koncentráltam és nem nyaltam segget), van egy jeles diplomám cserébe is egy kisportolt testem, mivel nem kellett másra figyelnem és elvoltam a magam világában. Szerencsére a pofátlan nyálgépek is lekoptak, így most tényleg nyugi van.

Szingli vagyok évek óta és aszexuális. És most van, amit várhatok és ami foglalkoztat, szóval tök boldog és kiegyensúlyozott vagyok. Ha 1 éve teszik fel a kérdést nekem, valószínűleg válaszként csak elbőgtem volna magam.

2018. júl. 29. 21:06
 17/26 anonim ***** válasza:
Nyugodt, legalábbis párkapcsolati szempontból.Pár éve már nincs senkim, és nem is tervezek ezen változtatni.
2018. júl. 29. 21:06
 18/26 anonim ***** válasza:
59%
Csodálatos. Lassan 10 éve egy fantasztikus férfi felesége vagyok, újra kisbabát várunk, a meglévő kislányunk egy tünemény. Imádom az életem! 😊
2018. júl. 29. 21:11
 19/26 anonim ***** válasza:
Bonyolultan és örömtelien bús :D
2018. júl. 29. 21:12
 20/26 anonim ***** válasza:
41%
Ülök a net előtt, vagy olvasok könyveket, ügyeket rendezek, vagy utazok, alszom. Van, akinek ez jutott.
2018. júl. 29. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!