Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj a mostani lányokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a mostani lányokkal?

Figyelt kérdés

Egy "Sziára" sem képesek válaszolni de azért megnézik.

Nagyon fel tud bosszantani ez a fajta viselkedés.

pedig aztán nem küzdök anyagi gondokkal hogy úgymond rálehessem fogni a "pénz" re

Aki meg véletlenül viszaír az 100ból 1. de 1 nap után már az sem válaszol sőt meg se nézi. Ennyire fennhordják az orrukat? 25/f

2018. jún. 12. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Mit vársz, komolyan?

Te mit reagálnál, ha rád kb 50 idegen írna egy héten, egy Sziá-t, és azt se tudnád ki ő, mi ő, vagy mit akar.

Te a 10000. után visszaírnál, pláne ha cseppet sem szimpi arcra az illető?

Lehet te vagy ronda. Vagy foglalt, csak épp nem fb-n éli a nagy lámurt, hanem a való életben

2018. jún. 12. 19:59
 2/9 anonim ***** válasza:
41%

Túl sok csávó ír neki, nem jó neki egyik sem, lefekszik a legjobbakkal, szidja a többit, nyavalyog, hogy nem kell senkinek, lusta felemelni a s3ggét, nem ad semmit egy kapcsolathoz a puncin kívül, de elvárja, hogy hercegnőként legyen kezelve addig amíg le nem pattan a következő csávóra.

Majd mindezek után értetlenül néz, hogy nem akarják komolyan venni.

2018. jún. 12. 20:00
 3/9 TTP80 ***** válasza:
46%
Ne izgulj öcskös nem csak neked nem válaszolnak. Nem tudnak mit kezdeni a napi több tucat üzenettel. Van aki ír egy Sziát, aztán annyi. Képtelenség interneten ismerkedni, kivéve, ha jóképű vagy.
2018. jún. 12. 20:02
 4/9 anonim ***** válasza:
97%

A sziára vissza szoktam írni, hátha tud az illető többet is, csak nem akar látatlanban egy kreatív irományt rittyenteni (és ezt totál meg tudom érteni).

De ha mellé azt is kérdezi, hgy mizu/hogy vagy/hogy telt a napod, akkor ugyanolyan szellemi gyökér, mint a többi, annak meg írjon vissza a franc.:D

Nem tartom magam annyira nagyra, de azért annál komplexebb és kreatívabb ember vagyok (és több infót adok magamról), minthogy valaki ilyen szarral untasson.

Ha pedig nem társkeresőn/Tinderen írsz így a lányokra, nem értem, miért csodálkozol. Az agyamra mennek az instán meg FB-n sziázgató vadbarmok. Az nem társkereső, de ha mindenáron annak akarja használni, legalább lökje, mi a kínja, ami miatt érdemesnek tartotta rám írkálni és ami miatt nem a 36217. csaj vagyok aznap, akiről semmit sem tud azon kívül, hogy jó nő.

2018. jún. 12. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

az a baj sokukkal, hogy azzal, hogy mi férfiak elkezdjük őket használni 15 évesen még nem tekinthetők nőnek..

persze ők is akarják meg minden de jobb lenne ha előbb foglalkozhatnának magukkal és érett nőként vágnának neki mikor már tudják mit akarnak..

2018. jún. 12. 20:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A halálom, amikor csak annyira képes valaki, hogy "szia" vagy "szia, mizu?". Ebből soha nem lesz beszélgetés két ismeretlen között. Olyan érzés, mintha az utcán rám köszönne egy idegen, én meg visszaköszönnék, aztán mennék tovább. 5 perc múlva már nem is gondolok rá. Ennyi szöveg után még kedvesen sem lehet elutasítani valakit amiatt, hogy egy kreatív, személyre szóló mondatot nem tudott kitalálni, mert annyira nem vállal semmi felelősséget egy ilyen "ismerkedős szöveggel", hogy ha visszaírom, hogy "szia, ne haragudj, nem szeretnék veled ismerkedni", akkor még a végén képes azt mondani, hogy "miből gondolod, hogy bárki is ismerkedni akarna egy ilyen ronda nővel, mint te?? Csak azt akartam kérdezni, hogy szelektíven gyűjtöd-e a hulladékot...".
2018. jún. 12. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:

nekem a halálom, hogy olyan csajok a tinderen akik kiírják, hogy legyen hú de eredeti indításod, általában annyival írnak rám, hogy "szia".

lol

2018. jún. 12. 21:23
 8/9 A kérdező kommentje:
azért egy "Szia" nál többet szoktam irni :D na nem is ez a lényeg. de aki még oda is irja hogy "irj rám" stb az se válaszol.. pff szánalmas.Atomot a bestiákra
2018. jún. 13. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én lányként ugyan ezt tudom elmondani a férfiakról. Rám írtak jó páran, és válaszoltam, megnézi, nem ír :D Engem kikészít ez. Én nem szoktam megnézni, ha látom, hogy alapból esélytelen az adott srác. Másrészt lehetetlen mindenkinek visszaírni. És ezt nem hiúságból mondom, egyszerűen sokan írnak, és csak azoknak írok akikben látok valamit. De megnézni és nem válaszolni nem szoktam, mert engem is felidegesít. Ez szerintem személyiség kérdése, nem nemi. Szóval nem vesztettél semmit. Aki meg se nézte, mikor már váltottatok pár szót, annyit is ér. Türelem, lesz aki majd egyszer visszaír és nem tűnik el.

2018. jún. 13. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!