Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapvetően hol lehet olyan lányokkal találkozni akik egy őszebujós estét jobban értékelnek mint a minden hétvégén bulit?
Sok ilyen lány van, DE tarts szem előtt:
- Ezek a lányok nem túl szépek, szóval ne számíts valami egetverő külsőre, ha peched van kifejezetten ronda is
- Tőled elég sokat vár majd el "érzelmi szinten", szóval nem elég mondani meg ajándékozni
- Összebújás a szexet HELYETTESÍTI, szóval más nem lesz. Max születésnapodon, karácsonykor, valentinnapon.
En is ilyen lany voltam, es a lanyom is. Mi mindketten lovagolni jarunk, mert tobbre tartjuk az ilyen idotoltest a reszegen orjongesnel - szoval szerintem pl egy lovardaban aranyos, normalis lelkuletu lanyokkal is megismerkedhetsz.
Sok sikert! :)
Nincs erre fix hely és nem ilyen fekete-fehér az emberek személyisége. Egy csomó olyan lányt ismerek, aki szeret bulizni ÉS összebújni hétvégén a pasijával.
Ha fixen olyat akarsz, aki csak bújni szeretne, akkor a visszahúzódóbb lányoknál próbálkozz. A hétköznapi életben pont ugyanott találkozhatsz velük, mint a kevésbé visszafogottabb lányokkal.
#6-os válaszának mondjuk pont, hogy az ellentétét tapasztaltam. Az általam ismert lovagló lányok többsége imád bulizni és óriási rbi. Szóval, nem hiszem, hogy van összefüggés aközött, hogy valaki szeret lovagolni és csendes.
Egyetemeken pl, de amúgy bárhol, én onnan ismerek ilyen lányokat. (tanári) Én életemben kétszer voltam buliban és mindkétszer rosszul éreztem magam, túl nagy tömeg és zaj plusz fogdosó idegen férfiak. Nekem nincs erre szükségem.
Páromat baráti társaságban ismertem meg, több hónapig csak barátok voltunk aztán kezdtünk el többet érezni egymás iránt, megjegyzem a kettesben töltött programokat én kezdeményeztem, jeleket küldtem neki pl bókok meg érintések formájában. Vette a lapot és összejöttünk. A szexet meg mintha én jobban is igényelném mint ő, de azért nem kell félteni egyikőnket sem ilyen téren. Tehát az a sztereotípia hogy a nem bulizó lányok prűdek és sosem akarnak szexelni, elég nagy hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!