Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapvetően hol lehet olyan lányokkal találkozni akik egy őszebujós estét jobban értékelnek mint a minden hétvégén bulit?
Szép ferdítés. Nem ez az összefüggés.
Szép nőnek mondanak, divatos és igényes is vagyok, de gyűlölök bulizni, nem bírok alkoholt sem inni. Viszont szexőrült vagyok.
Akkor én nem létezem?
Amúgy interneten ismertem meg a párom, aki szintén introvertált, és nagyon jó pasi minden téren.
Tipikus "messziről jött ember azt mond amit akar" eset. Mondhatnád azt is, hogy te vagy Helvécia grófnéja, az is ugyanennyire ellenőrizhető lenne.
Szeretemk buizni,de soha nem iszom semmit. Nem jarok minden hetvegen bulizni. Szeretek osszebujni a pasimmal estenkent.
Keresgelj az onellato ( dolgozik es eltartja sajat magat es egyedul el vagy veled kettesben) nok kozott. Sportoljon melle rendszeresen es mindjart nem marad energiaja mindig bulizni.
N
Na igen, támadással kompenzálod, hogy megbukott a kamu-sztorid.
#19 Neked az a fájdalmad, hogy veled nem ismerkednek jó nõk=> tehát nem is léteznek?
Te sem létezel számukra, de ez így teljesen rendben van.
13-as írta:
"Szép nőnek mondanak, divatos és igényes is vagyok, de gyűlölök bulizni, nem bírok alkoholt sem inni. Viszont szexőrült vagyok.
Akkor én nem létezem?
Amúgy interneten ismertem meg a párom, aki szintén introvertált, és nagyon jó pasi minden téren."
Nálunk dettó:) Akár én is írhattam volna a hozzászólásodat:)
Szintén introvertáltak vagyunk, szintén társkeresőn jöttünk össze, és egyikünk sem átlagos. Tanultságra sem, műveltségre sem, külsőre sem.
Úgyhogy idióta 14-eském, már ketten vagyunk 13-as csajszival.
Nem tudod ellenőrizni, de nem is jutnál vele sokra, mert nálad a látvány ribik jelentik a szintet.
És szerintem amúgy nem kevés olyan lány van, hogy tanult, normális, csinos, szépen beszél, képben van a világ dolgaival, és nem a bulikban lehet rátalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!