Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alapvetően hol lehet olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alapvetően hol lehet olyan lányokkal találkozni akik egy őszebujós estét jobban értékelnek mint a minden hétvégén bulit?

Figyelt kérdés
Nem szoktam buliba járni,de mégis olyan lányokba botlom akik állandóan bulizni akarnak.
2018. máj. 22. 22:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én bulizni nem járok, de annyira nem szeretek csak otthon ülni és pihenni.
2018. máj. 22. 22:35
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Szép ferdítés. Nem ez az összefüggés.

2018. máj. 22. 22:45
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

Szép nőnek mondanak, divatos és igényes is vagyok, de gyűlölök bulizni, nem bírok alkoholt sem inni. Viszont szexőrült vagyok.

Akkor én nem létezem?

Amúgy interneten ismertem meg a párom, aki szintén introvertált, és nagyon jó pasi minden téren.

2018. máj. 22. 22:48
 14/24 anonim ***** válasza:
2%

Tipikus "messziről jött ember azt mond amit akar" eset. Mondhatnád azt is, hogy te vagy Helvécia grófnéja, az is ugyanennyire ellenőrizhető lenne.

2018. máj. 22. 22:57
 15/24 anonim ***** válasza:
54%
Idióta...
2018. máj. 22. 23:01
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szeretemk buizni,de soha nem iszom semmit. Nem jarok minden hetvegen bulizni. Szeretek osszebujni a pasimmal estenkent.

Keresgelj az onellato ( dolgozik es eltartja sajat magat es egyedul el vagy veled kettesben) nok kozott. Sportoljon melle rendszeresen es mindjart nem marad energiaja mindig bulizni.

N

2018. máj. 22. 23:36
 17/24 anonim ***** válasza:
2%

Na igen, támadással kompenzálod, hogy megbukott a kamu-sztorid.

2018. máj. 22. 23:54
 18/24 anonim ***** válasza:
96%
Hol bukott meg mégis? Azért, mert te azt mondod?
2018. máj. 23. 00:06
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

#19 Neked az a fájdalmad, hogy veled nem ismerkednek jó nõk=> tehát nem is léteznek?

Te sem létezel számukra, de ez így teljesen rendben van.

2018. máj. 23. 08:37
 20/24 anonim ***** válasza:

13-as írta:

"Szép nőnek mondanak, divatos és igényes is vagyok, de gyűlölök bulizni, nem bírok alkoholt sem inni. Viszont szexőrült vagyok.

Akkor én nem létezem?

Amúgy interneten ismertem meg a párom, aki szintén introvertált, és nagyon jó pasi minden téren."

Nálunk dettó:) Akár én is írhattam volna a hozzászólásodat:)

Szintén introvertáltak vagyunk, szintén társkeresőn jöttünk össze, és egyikünk sem átlagos. Tanultságra sem, műveltségre sem, külsőre sem.

Úgyhogy idióta 14-eském, már ketten vagyunk 13-as csajszival.

Nem tudod ellenőrizni, de nem is jutnál vele sokra, mert nálad a látvány ribik jelentik a szintet.

És szerintem amúgy nem kevés olyan lány van, hogy tanult, normális, csinos, szépen beszél, képben van a világ dolgaival, és nem a bulikban lehet rátalálni.

2018. máj. 23. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!