Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ezzel a fiatal fiúval, mert 14 év köztünk a korkülömbség?
Már többször randiztam egy 22 éves fiúval. Kb. 10 randik volt már. Már az előző randinkon bedobta, ha minden ilyen jól alakul, akkor még babát is eltud képzelni. Nem voltunk még úgy együtt ezt csak megjegyzem. Egy kicsit megdöbbentő volt ezt hallani. A mai randinkon pedig bedobta, hogy mi lenne ha a szüleivel ebédelnénk legközelebb.
Őszintén kérdezem, hogy szerintetek ekkora korkülömbséggel lehet jövője a dolognak vagy bármit is tervezni. Mennyire vehetem ezt komolyan?! Köszönöm a válaszokat
Tegnap mit láttam egy buliban. Volt egy csaj egy helyes átlagos visszafogottabb sráccal. A buli végén ez a nő egy alacsony pasival táncolt. De a fickó nemcsak alacsony volt, de kövér is, viszont ahogy táncolt a srác öröm volt nézni, a nő meg élvezte is...:D
Az valósul meg amiben hiszel, meg amiért teszel.
Nyilván egy 22 évesnek imponál hogy egy "milfel" randizgat. Hosszútávú biztos nem lesz a dolog.
Egyébként jól látod nagyon nagy az a korkülönbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!