Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezzel a fiatal fiúval, mert 14 év köztünk a korkülömbség?

Figyelt kérdés

Már többször randiztam egy 22 éves fiúval. Kb. 10 randik volt már. Már az előző randinkon bedobta, ha minden ilyen jól alakul, akkor még babát is eltud képzelni. Nem voltunk még úgy együtt ezt csak megjegyzem. Egy kicsit megdöbbentő volt ezt hallani. A mai randinkon pedig bedobta, hogy mi lenne ha a szüleivel ebédelnénk legközelebb.

Őszintén kérdezem, hogy szerintetek ekkora korkülömbséggel lehet jövője a dolognak vagy bármit is tervezni. Mennyire vehetem ezt komolyan?! Köszönöm a válaszokat

2018. júl. 29. 19:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap mit láttam egy buliban. Volt egy csaj egy helyes átlagos visszafogottabb sráccal. A buli végén ez a nő egy alacsony pasival táncolt. De a fickó nemcsak alacsony volt, de kövér is, viszont ahogy táncolt a srác öröm volt nézni, a nő meg élvezte is...:D

Az valósul meg amiben hiszel, meg amiért teszel.

2018. júl. 29. 21:02
 12/16 anonim ***** válasza:
40%
Ez a srác még sokat fog változni 30éves koráig.Nagy valószínűséggel le is fog lépni.Én mindenképp egy biztosabb kapcsolatot keresnék,ami nem időpocsékolás.
2018. júl. 29. 21:02
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vállalnám ezt a kapcsolatot komolyabban.Nem hiszek abban, hogy pár évnél tartósabb lehet.Ha vége, ugyanott leszel, ahol most, csak akkor már még idősebb leszel.
2018. júl. 29. 21:24
 14/16 anonim ***** válasza:

Nyilván egy 22 évesnek imponál hogy egy "milfel" randizgat. Hosszútávú biztos nem lesz a dolog.

Egyébként jól látod nagyon nagy az a korkülönbség...

2018. júl. 29. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés
2018. júl. 30. 09:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Engem nem is a korkülönbség zavarna, hanem hogy az első randin benyögi hogy ha minden jól megy, még babát is el tud képzelni. Ezzel engem bármelyik korosztály el tudott volna riasztani, nem mintha nem akartam volna babát hanem mert ez nem így működik első randin. Szerintem. De az is meredek, hogy a 10. randi után már haza akar vinni bemutatni. Ha valóban csak randizgattok. Én nem tudom, de nekem ez az egész olyan, hogy fiatal, fellángolt, de ennek nem lesz így jó vége, nem tűnik érett személyiségnek. De ne legyen igazam.
2018. júl. 30. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!