Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én kerestem fel egy srácot, akkor közölni kellene, hogy mit akarok?
Figyelt kérdés
Régebben randiztunk,csak aztán végül nem lett semmi köztünk, de nem azért, mert nem tetszettunk egymásnak, csak a körülmények nem voltak ideálisak.
Első körben csak sima beszélgetésre gondoltam, de egyébként szívesen randiznek vele újra.
Szerintetek erre magától is rá fog jönni, és esetleg elhív találkozni, ha ő is szeretné, vagy nekem kellene felhozni a dolgot?
2018. júl. 29. 19:14
1/6 anonim 

válasza:

Esetleg, mit szólnál hozzá, ha ott folytathatnánk, ahol anno abbahagytuk?" stb.stb.
2/6 anonim 

válasza:

Játszmázás... játszmázás mindenhol
3/6 A kérdező kommentje:
Ebben mégis mi a játszmázás? :D Nyilván nem hívom el most egyből randira, mikor még kb. magához se tért, meg nem érti, mi van. Csak érdekelt, hogy szerintetek rá fog-e jönni, hogy még mindig érdekel.
2018. júl. 29. 19:24
4/6 anonim 

válasza:

Az egyes jól írta. Szerintem csak írd meg neki őszintén, hogy folytatnád a randizást vele.
5/6 anonim 

válasza:

Nem ártana, igen. Talán előbb kiderül, hogy valószínűleg nem várt és lehet, hogy van is valakije...
6/6 anonim 

válasza:

Hát én úgy szoktam gondolni, hogy oka volt, ha régen nem jött össze és nem mennék bele. De épp ezért, félreértések elkerülése végett, jobb ha nyílt lapokkal játszol és nem elhívatni akarod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!