Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kimondottan szép nők könnyebben vagy nehezebben viselik, ha valaki visszautasítja őket?
Figyelt kérdés
én erről azt gondolom, hogy általában a szép nőket sok férfi megkörnyékezi.. sok inger, sok impulzus éri őket ezáltal, és kialakul bennük az az érzés, h ha a mai napon lekoptatta őket egy pasi, holnap úgyis csapni fogja neki a szelet másik nyolc, és emiatt hamarabb teszik túl magukat egy olyan emberen, akiknek ők nem jöttek be.. ti mit gondoltok erről??2018. júl. 29. 14:46
1/7 anonim válasza:
Ki lenne az a hülye, aki visszautasit egy tényleg jó nőt?...
2/7 anonim válasza:
Nehezebben. Felháborodnak, hogy hogy meri őket bárki is visszautasítani. Persze olyan sokáig nem keseregnek, szólítják a sorban következőt.
3/7 anonim válasza:
szerintem ez emberfüggő..én nem vagyok egoista de tudom magamról ,hogy nem vagyok csúnya és igazábol ha csak elmegyek busszal valahova leszólítanak hogy csinos vagyok stb..van párom imádom szeretem és összetörnék a gondolatba is hogy őt elveszítsem es nem lennék túl rajta hamar,max. a ribizlikre jellemző az a felfogás hogy majd lesz másik...szerintem.. És én azt mondom minden férfi kapható nemis kell hozza semmi extra külső
4/7 anonim válasza:
Ha neki az a férfi tetszett, aki elutasitotta, akkor nem hiszem, hogy könnyebben tulteszi magát rajta, hiába nyáladzanak rá számára érdektelen emberek.
5/7 anonim válasza:
Nehezebben, mint....?
Nem írtál összehasonlítás alapot.
Amúgy ja, lehet, hogy õk is szoktak szomorkodni, de végülis könnyebben túl teszik magukat, mint “forever alone” típusú, senkinek sem vonzó, ronda nõk.
6/7 anonim válasza:
Szerintem könnyen továbblépnek az ilyenen, mert tudják, hogy mindenhol nyerők.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom. Nem érdekel, hány suttyó csorgatja rám a nyálát körülöttem és hány dugna meg, ha az az egy férfi, aki sokat jelent nekem, visszautasít.
Veled ellentétben egy embert nem úgy választok, mint egy ruhát vagy egy darab húst, hogy bárki pótolhatja. Ha nekem az az ember kell, akkor leszarom, milyen lehetőségeim vannak és hányan rajonganak körül. Az ilyen rajongók többsége úgy is párkapcsolatra alkalmatlan, használhatatlan szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!